Αθλητισμός

Φουλάρει με διπλή μεταγραφή ο Ολυμπιακός - Χαμός στα στόπερ, έρχεται «άρχοντας», φεύγει ο...

Φουλάρουν οι μηχανές όσον αφορά στα μεταγραφικά στον Ολυμπιακό και γίνεται προσπάθεια να κλείσουν όσο πιο σύντομα γίνεται, όσο περισσότερα κενά μπορούν.

Το τελευταίο όνομα που "έσκασε" είναι αυτό του Ροντερίκ Μιράντα της Γουλβς, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην μεταγραφή του στο Λιμάνι, κάτι που θα σηματοδοτήσει εξελίξεις για τους υπόλοιπους κεντρικούς αμυντικούς της ομάδας.

Αρχικά, ο Σισέ δείχνει "ακούνητος" από το ρόστερ του Ολυμπιακού, οπότε η συζήτηση θα γίνει για τους Βούκοβιτς, Ένγκελς και Νικολάου.

Ο πρώτος δείχνει να κερδίζει τις εντυπώσεις στην προετοιμασία, αλλά και τον Πέδρο Μαρτίνς, ενώ ο δεύτερος δεν έχει βρει ακόμα αυτό που θέλει για να αποχωρήσει και αν από τον Ολυμπιακό ήθελαν να το δώσουν έτσι απλά, θα το είχαν κάνει ακόμα και με την μορφή δανεισμού με option.

Έτσι, μένει ο Δημήτρης Νικολάου, ο οποίος μοιάζει να έχει τις λιγότερες πιθανότητες παραμονής στο Λιμάνι, αν και φυσικά δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι ακόμα με απόλυτη βεβαιότητα.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά υπάρχει πάντα ψηλά η περίπτωση του Γουίλιαν Αράο της Φλαμένγκο για τις θέσεις των χαφ και από εκεί και πέρα, στα υπόψιν βρίσκεται πάντα ο Λάζαρ Μάρκοβιτς για τα εξτρέμ, ενώ για την επίθεση θα γίνει κίνηση, αν και εφόσον έρθει πρόταση και αποχωρήσει από τον σύλλογο ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Το όνομα που έχει ακουστεί πρόσφατα είναι αυτό του Ντιτερίκ Ζοέλ Ταγκό, αλλά δεν είναι Νο1 στην ερυθρόλευκη λίστα, αφού οι Πειραιώτες κοιτούν κυρίως περιπτώσεις "κομμένων" από την Αγγλία.

sportdog.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...