Αθλητισμός

Τρελό σενάριο: Ο Σαββίδης «εκτοξεύει» τον Παναθηναϊκό - Του δίνει τρελά λεφτά, είναι δυνατόν;

Αρκετοί… ορέγονται την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ, με τον ΠΑΟΚ να δείχνει διατεθειμένος να κάνει την υπέρβαση για να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πριν λίγες μέρες υπήρξε συνάντηση των ατζέντηδων του Μπεργκ με τον Γιώργο Σαββίδη στο Λονδίνο και τέθηκαν επί τάπητος τα δεδομένα.

Ωστόσο ο Μάρκους αγωνιζόταν με τη Σουηδία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με αποτέλεσμα να μην έχει… μυαλό για οτιδήποτε άλλο. Τώρα ακολουθούν διακοπές για τον Σουηδό επιθετικό, ο οποίος γνωρίζει τον ντόρο που γίνεται γύρω από το όνομά του. Και γνωρίζει, επίσης, πως παρ’ όλο που δεν σημείωσε γκολ, η καλή του παρουσία στα γήπεδα της Ρωσίας ίσως να φέρει προτάσεις και από μεγαλύτερα πρωταθλήματα.

Την υπόθεση, πάντως, φίλοι μου να ξέρετε πως την παρακολουθεί στενά και ο Παναθηναϊκός. Κυρίως όσον αφορά τις ελληνικές ομάδες και δη τον ΠΑΟΚ που ακούγεται πως ενδιαφέρεται. Ο λόγος, φυσικά, είναι οικονομικός.

Όταν ο Μπεργκ πέρσι τέτοιο καιρό υπέγραφε στην Αλ Αΐν, ο Παναθηναϊκός κατάφερνε να βάλει ρήτρα πέντε εκατομμυρίων ευρώ για επιστροφή του σε άλλη ελληνική ομάδα. Αν, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ θέλει να αποκτήσει τον Σουηδό, δεν αρκεί να τα… σκάσει μόνο στον ίδιο τον παίκτη και στην Αλ Αΐν, αλλά πρέπει να βάλει γερά το χέρι στην τσέπη για να αποζημιώσει και τον Παναθηναϊκό. Κάτι που στέλνει το μεταγραφικό κόστος της μεταγραφής σε δυσθεώρητα ύψη.

Ακόμα και ο ΠΑΟΚ του «το μπάτζετ είναι απεριόριστο», που είχε πει ο Ιβάν Σαββίδης, θα δυσκολευόταν πάρα πολύ να βγάλει τόσα λεφτά από τα ταμεία του για έναν και μόνο ποδοσφαιριστή. Εκτός αν έρθει κάποια πρόταση για τον Πρίγιοβιτς που θα φτάνει ή θα ξεπερνάει τα δέκα εκατομμύρια ευρώ και όπως έρθουν αυτά τα χρήματα, φύγουν για τον Σουηδό. Μόνο έτσι μπορεί να γίνει η δουλειά. Σε διαφορετική περίπτωση, μάλλον θα πρέπει να περιμένει ο ΠΑΟΚ να τελειώσει το συμβόλαιο του Σουηδού για να τον αποκτήσει.

Πηγή

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές