Κυβέρνηση

Τραμπάλα από ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ - Μαυραγάνης: Ανίσχυρη η υπογραφή Τσίπρα- Κοτζιά και απορριπτέα η συμφωνία

Ως «κακή και απορριπτέα» χαρακτήρισε τη συμφωνία των Πρεσπών ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ Νίκος Μαυραγάνης, υποστηρίζοντας, μάλιστα, πως οι ΑΝΕΛ όταν η συμφωνία έρθει προς κύρωση στη Βουλή θα άρουν την εμπιστοσύνη τους προς την κυβέρνηση.

«Κανείς δεν γνωρίζει πότε θα έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στην Βουλή. Η συμφωνία έχει άρει πολλές από τις ήττες του παρελθόντος, μία από αυτές του Αντώνη Σαμαρά το 1992. Δεν ήρθη όμως η βασικότερη η χρήση του όρου ‘Μακεδονία’» ανέφερε ο κ. Μαυραγάνης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Η θέση μας είναι επειδή η συμφωνία εμπεριέχει τον όρο ‘Μακεδονία’ απορρίπτουμε αυτή τη συμφωνία» πρόσθεσε, ενώ διευκρίνισε πως «όταν έρθει η συμφωνία προς κύρωση θα αποσύρουμε την εμπιστοσύνη μας από την κυβέρνηση και όχι μόνο τους υπουργούς».

Παράλληλα, ο υφυπουργός Υποδομών έκρινε ότι «ο Νίκος Κοτζιάς έκανε κακό χειρισμό στο ζήτημα της συμφωνίας καθώς δόθηκε το όνομα» και εξέπληξε τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ, με τους οποίους ήρθε σε αντιπαράθεση, όταν υποστήριξε πως η υπογραφή του Πρωθυπουργού και του υπουργού Εξωτερικών είναι «ανίσχυρη» μέχρι τουλάχιστον να κυρωθεί η συμφωνία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης