Κόσμος

Τραγωδία! Πρόλαβε μόνο να χαμογελάσει στο νεογέννητο μωράκι τους και πέθανε

Λίγη ώρα πριν η σύζυγός του Becky φέρει στον κόσμο το τρίτο τους παιδί, ο Brett Parry έκανε αστεία με το ιατρικό προσωπικό.

Ήταν ευδιάθετος και δεν φανταζόταν τι του επιφύλασσε η μοίρα. Η γυναίκα του έπαθε καρδιακή ανακοπή λίγα μόνο λεπτά μετά τον τοκετό. Πρόλαβε μόνο να χαμογελάσει στο μωράκι της. Η Becky εργαζόταν ως νοσοκόμα στο ίδιο νοσοκομείο και ο Brett ήξερε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές ως φίλους και συνεργάτες της γυναίκας του.

«Ήξερα τον αναισθησιολόγο γιατί παίζαμε ποδόσφαιρο. Μου είπε «μην ανησυχείς, είναι σε καλά χέρια». Η επόμενη φορά που τον είδα ήταν στην κηδεία της Becky». Ήταν λίγα λεπτά μετά τη γέννηση του τρίτου τους παιδιού. Η Becky πρόλαβε να πάρει τον νεογέννητο γιο τους αγκαλιά και έπεσε σε κώμα.

Έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην εντατική του νοσοκομείου Northampton General. Έπαθε ανακοπή και πέθανε. Την έβγαλαν από το μηχάνημα υποστήριξης ζωής μετά από τρεις μέρες. Δεν υπήρχε κανένα σημάδια για την τραγωδία που περίμενε την οικογένεια. O 32χρονος Brett είναι τώρα μαμά και μπαμπάς για τα τρία τους παιδιά ενώ εξακολουθεί να συμβιβαστεί με τον ξαφνικό θάνατο της γυναίκας του.

Από τα πελάγη ευτυχίας, στο πένθος

«Η Becky ήταν απολύτως υγιής. Πήγε στο νοσοκομείο να γεννήσει και τώρα δεν θα τη δούμε ποτέ ξανά. Δεν φαίνεται πραγματικό. Έχω ακόμα την τσάντα της από το νοσοκομείο. Δεν θέλω ούτε να ανοίξω την ντουλάπα της.

Κάθε βράδυ βάζω τα παιδιά στο κρεβάτι και ξαπλώνω μαζί τους. Μαγειρεύω, πλένω, αλλάζω πάνες, αποστηρώνω μπουκάλια, τα ταΐζω. Δεν μπορώ να λυγίσω, δεν μπορώ να θρηνήσω γιατί πρέπει να πάω τον Ashton για ποδόσφαιρο, να πάω για χορό το κοριτσάκι μου, να ετοιμάσω τα γεύματά τους και να φροντίσω το μωρό. Μιλάω στην Becky. Ποτέ δεν το περίμενα, αλλά το κάνω.

Της λέω ότι κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τα παιδιά και ότι μας λείπει τρελά. Είναι ακόμα πολύ νωπό. Πονάει όλο μου το σώμα και νομίζω ότι είναι από θλίψη. Ακόμα και ο ιερέας μας έκλαψε».

Ακόμα θυμάται έντονα την ημέρα. 3 Ιουνίου. Όταν γεννήθηκε ο δεύτερός του γιος, έχασε τη γυναίκα του. Ήταν μαζί από τα εφηβικά τους χρόνια. Δεν είχαν παντρευτεί γιατί ήθελαν να κάνουν οικονομίες μετά το σπίτι που αγόρασαν στο Northampton.

Ήταν στο πλευρό της και κρατούσε το χέρι της όταν γεννήθηκε ο γιος τους. Κράτησαν το μωράκι τους. «Η Becky χαμογέλασε. Τη φίλησα και της είπα συγχαρητήρια. Δεν πρόλαβε να τον κρατήσει. Τότε ξεκίνησε το τέλος. Άρχισε να μου λέει ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει. Ο παλμοί της έπεσαν πολύ γρήγορα. Με έβγαλαν γρήγορα έξω. Σήμανε συναγερμός και έτρεξε μια ομάδα 16 ανθρώπων. Είχαν ακόμα το μωρό μας στην αγκαλιά. Ήξερα ότι ήταν κάτι κακό».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές