Πολιτική

Το απαράδεκτο post του Γιώργου Τσίπρα την ώρα της εθνικής τραγωδίας

Την στιγμή που συνάνθρωποί μας έμεναν αβοήθητοι και καίγονταν ζωντανοί από την πύρινη κόλαση της Ανατολικής Αττικής, ο ξάδελφος του Πρωθυπουργού, Γιώργος Τσίπρας είχε κατά νου μόνο την… προσωπική του «διάσωση».

Ο Γιώργος Τσίπρας, στέλεχος του Μεγάρου Μαξίμου ασχολιόταν με το να αναδημοσιεύει στο Facebook ρεπορτάζ της εφημερίδας των Συντακτών, προκειμένου να δώσει τις δικές του απαντήσεις στο σκάνδαλο της οικογένειας Τσίπρα για τις ευνοϊκές ρυθμίσεις στα δάνεια που εξασφάλισε η οικογένεια του πρωθυπουργού.

Ενώ τα social media είχαν γεμίσει με αναρτήσεις σχετικά με την καταστροφή από την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική ο κ. Γιώργος Τσίπρας προτίμησε να αναρτήσει δημοσίευμα που έφερε μια μαρτυρία που  κατά την εφημερίδα «αθωώνει» τον Ηρακλή Τσίπρα από τις κατηγορίες για σχέσεις με τη Χούντα.

Οι αντιδράσεις οδήγησαν τον Γιώργο Τσίπρα ή τον χειριστή του λογαριασμού του να... εξαφανίσει από το δημόσιο λογαριασμό την εν λόγω αναδημοσίευση εν τούτοις το site Lykavitos.gr που αποκάλυψε το σχετικό ποστάρισμα κράτησε με το ανάλογο print screen και δημοσιοποίησε την πράξη του πρωθυπουργικού εξαδέλφου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ