Κόσμος

Τους ξεσκέπασαν - Δολοφονίες, ναρκωτικά και εκβιασμοί από ομάδα Τούρκων στην Γερμανία: Καθοδηγούσε το AKP

Το γερμανικό Υπουργείο Εσωτερικών έθεσε σε απαγόρευση σήμερα τον τουρκικό σύλλογο μοτοσικλετιστών (Osmanen Germania BC Οθωμανοί της Γερμανίας) ως εγκληματική οργάνωση. Πρόκειται για σύλλογο Τούρκων μοτοσικλετιστών στα πρότυπα των Αμερικανών Hell Angels.

Η οργάνωση είχε ξεκινήσει τη δράση της το 2015 και εμφανίζονταν στις αρχές ως σύλλογος πυγμαχίας. Από τότε απασχόλησε πολλές φορές τις γερμανικές αρχές, που την είχαν θέσει και υπό παρακολούθηση. Στις τάξεις του συλλόγου ανήκαν γύρω στους 300 Τούρκους της Γερμανίας, που είχαν εμπλακεί σε εκβιασμούς, διακίνηση ναρκωτικών, σωματικές βλάβες, εμπρησμούς, ακόμη και δολοφονίες.

Όμως οι αρχές της Γερμανίας διαπίστωσαν και κάτι ακόμη: ότι η οργάνωση διατηρούσε και στενές σχέσεις με το ΑΚΡ, το κόμμα του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μέσω του Τούρκου βουλευτή, Μετίν Κουλούκ. Οι αστυνομικές αρχές κατέγραψαν τηλεφωνικές συνομιλίες στελεχών της οργάνωσης με τον Μετίν Κουλούκ, αλλά και τον Ερντογάν. Σε κάποιες από τις συνομιλίες αυτές ο Τούρκος βουλευτής δίνει εντολή στους «Οθωμανούς της Γερμανίας» να οργανώσουν διαδηλώσεις τον Απρίλιο του 2016 εναντίον της αναγνώρισης του αρμενικού ολοκαυτώματος από το γερμανικό Κοινοβούλιο.
Δηλαδή, οι αρχές θεωρούν πλέον ως δεδομένο πως τον σύλλογο αυτό καθοδηγούσε η Άγκυρα. Με ανακοινώσεις τους όλα τα κόμματα της γερμανικής βουλής χαιρέτισαν την απαγόρευση του συλλόγου των Τούρκων μοτοσικλετιστών.

hellasjournal.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...