Εσωτερική Ασφάλεια

«ΤΕΛΟΣ. Ο Νίκος μου βεβαιώθηκε νεκρός» η σπαραξικάρδια ανάρτηση της συζύγου ενός ακόμη θύματος της φονικής πυρκαγιάς


Ο πόνος είναι αβάσταχτος. Ένας ένας οι αγνοούμενοι από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι ταυτοποιούνται μέσω της διαδικασίας του DNA. Ο Νικόλας Κοσσόρας ήταν ένας από τους συνανθρώπους μας που βρήκαν μαρτυρικό θάνατο όταν τους κατάπιε η πύρινη λαίλαπα.

Η σύζυγός του και συγγραφέας Πολύμνια Κοσσόρα επιβεβαίωσε το θάνατό του μέσα από σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

«ΤΕΛΟΣ. Ο Νίκος μου βεβαιώθηκε νεκρός. Τα λόγια χάνονται στην οδύνη. Θα μιλήσω γι' αυτόν όταν ξαναβρώ τις λέξεις».

Ο γιος του αδικοχαμένου Νικόλαου Κοσσόρα, Άρης μερικές μέρες πριν, είχε μιλήσει στην πρωινή εκπομπή του Ant1 και είχε συγκλονίσει με την περιγραφή του, για τις άκαρπες προσπάθειες που έκανε για να βρει τον πατέρα του.
https://www.facebook.com/polymnia.kossoras/posts/2101762116565771&width=500

«Γύρισα από το Λονδίνο και χτενίσαμε με τη μητέρα μου όλη την περιοχή. Ο πατέρας μου με πήγε, τη Δευτέρα το απόγευμα στο αεροδρόμιο, και με άφησε για να πετάξω στο Λονδίνο, όπου εργάζομαι. Και, στη συνέχεια, επέστρεφε στο σπίτι μας στη Νέα Μάκρη. Χάσαμε το στίγμα του κατά τις 6 που ήταν το τελευταίο τηλεφώνημα, όταν έβγαινε από το Πικέρμι στηn Μαραθώνος, ερχόμενος προς Νέα Μάκρη. Βρήκα το αυτοκίνητο, ήταν μισοκαμένη η πινακίδα του. Είχε βγει από το αυτοκίνητο μόνος του, μετά από δική μου έρευνα βρήκα σε ένα οικόπεδο το κλειδί του αυτοκινήτου και το κινητό του, μισοκαμένα, όχι λιωμένα».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ