Κόσμος

Τελικά παντού οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι…ίδιοι! Δεν δούλεψε για μια 10ετία και έπαιρνε 50.000€ τον χρόνο

Οι συνάδελφοι του Κάρλες Ρέσιο τον έβλεπαν στο γραφείο. Οποιος προλάβαινε τουλάχιστον. Γιατί το μόνο που έκανε ήταν να χτυπά κάρτα το πρωί και το μεσημέρι.

Αυτός ο δημόσιος υπάλληλος στη Βαλένθια έπαιρνε 50.000 ευρώ τον χρόνο, αλλά έλειπε από τη δουλειά του για πάνω από μια δεκαετία. Κάθε ημέρα, εμφανιζόταν στο γραφείο στις 7:30 το πρωί, χτυπούσε κάρτα, έφευγε, επέστρεψε τις 4 μμ., έκανε το ίδιο και εξαφανιζόταν.

Τελικά, το περασμένο καλοκαίρι τον πήραν χαμπάρι οι συνάδελφοί του και η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο, που τον έθεσε σε διαθεσιμότητα για εννιά χρόνια, αλλά δεν τον απέλυσε!

Ο Ρέσιο πάντως επιμένει ότι εργαζόταν σκληρά εκτός γραφείου. «Δούλευα σαν σκλάβος και άλλοι απολάμβαναν τους καρπούς της εργασίας μου», είπε στο κανάλι La Sexta. Η εξήγηση δεν έπεισε το δικαστήριο όμως, καθώς από τις έρευνες δεν προέκυψε κάτι που να πιστοποιεί πως πράγματι εργαζόταν όλη αυτή τη δεκαετία.

Επιπλέον, δεν επιβεβαιώθηκε ο ισχυρισμός του Ρέσιο πως είχε πει στους ανώτερούς του ότι είχε μείνει χωρίς γραφείο, μετά από μεταφορά της υπηρεσίας.

Πηγή: Telegraph

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης