Κόσμος

Τα παράτησε έξω από ένα νοσοκομείο και έφυγε τρέχοντας! Έπαθε σοκ όταν είδε στις ειδήσεις...


Παρότι να φέρεις στον κόσμο τρίδυμα είναι ένα πραγματικό θαύμα, για την Jeanate Bente, μία γυναίκα που ζούσε κάτω από τα όρια της φτώχιας, αυτό ήταν μία τεράστια χρηματοδοτική δέσμευση που δεν θα μπορούσε με τίποτα να καλύψει.

Έτσι πιστεύοντας ότι είχε πάρει την σωστή απόφαση, με βάση πληροφορίες από το stuff.co.nz η 32χρονη από την Ρουμανία, εγκατέλειψε τα νεογέννητα τρίδυμα της σε ένα νοσοκομείο.

Η Bente, που έχει ήδη τρία μεγαλύτερα παιδιά, τα είχε αρχικά εγκαταλείψει χωρίς να την καταλάβει κανείς. Αλλά όταν η ιστορία τράβηξε πάνω της όλα τα φώτα διεθνώς, μετά από ανακοίνωση της κοινωνικής πρόνοιας ότι έπρεπε να μπει η υπογραφή της μητέρα για να μπορέσουν να μωράκια να υιοθετηθούν, εκείνη εμφανίστηκε.
Παρότι τα τρίδυμα – που είχαν συλληφθεί με φυσιολογικό τρόπο – είχαν γεννηθεί πρόωρα η υγεία τους βρίσκεται σε καλή κατάσταση.
https://twitter.com/NZStuff/status/648590791246417920?ref_src=twsrc%5Etfw
Η αναλφάβητη Bente, παρέδωσε τα νεογέννητα της στην κοινωνική πρόνοια χρησιμοποιώντας το δαχτυλικό της αποτύπωμα.

Στη Αμερική, πολλές πολιτείες, έχουν κάποιους νόμους γνωστούς και ως Safe Haven Laws. Με βάση αυτούς τους νόμους, οι κηδεμόνες που δεν μπορούν να φροντίσουν ένα παιδί, μπορούν ανώνυμα και χωρίς κανένα φόβο να διωχτούν να παραδώσουν την κηδεμονία ενός παιδιού που είναι κάτω από μία συγκεκριμένη ηλικία (μεταξύ κάποιον ημερών μέχρι κάποιων μηνών) σε ένα νοσοκομείο, στην πυροσβεστική ή σε κάποιο αστυνομικό τμήμα. Μερικές πολιτείες υποδεικνύουν και εκκλησίες ως μία τοποθεσία Safe Haven. O Sergeant Andrew Richmond που αντιμετώπισε πρόσφατα την εγκατάλειψη ενός μωρού έξω από μία εκκλησία στην Indiana, εξηγεί:
“Ένα από τα συγκεκριμένα πράγματα σχετικά με τον νόμο safe haven είναι τα μέρη που διαλέγει ο νόμος για να διασφαλιστεί ο το μωρό θα βρεθεί σε μικρό χρονικό διάστημα”

Ευτυχώς τα τρίδυμα εντοπίστηκαν εγκαίρως και μεταφέρθηκαν σε ένα σπίτι για παιδιά, όπου ελπίζουν σύντομα να υιοθετηθούν από οικογένειες που θα τα αγαπούν και θα τα φροντίζουν ανιδιοτελώς.

“Ελπίζω ο κόσμος να καταλάβει ότι δεν μπορούσα να τα μεγαλώσω, καθώς δεν διέθετα τους πόρους» είπε η Bente. “ Αλλά εύχομαι για εκείνα το καλύτερο, και ελπίζω να έχουν μία πολύ καλύτερη ζωή από εκείνη που θα τους έδινα εγώ.”

Πηγή : magzin.net

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ