Κόσμος

Ταξιτζής στην Τουρκία σέρνει γυναίκα από τα πόδια για να την βγάλει από το αμάξι (βίντεο)

Σε ένα χρόνο φυλακή καταδικάστηκε ένας 33χρονος οδηγός ταξί στην Κωνσταντινούπολη για επίθεση σε βάρος μιας 31χρονης γυναίκας.

Το περιστατικό που σημειώθηκε στις 21 Μαΐου είχε καταγράψει αυτόπτης μάρτυρας. Στις εικόνες φαίνεται η στιγμή που ο οδηγός ταξί τραβάει από τα πόδια μία γυναίκα η οποία βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του ταξί.

Σύμφωνα με τη δικογραφία ο ταξιτζής επιτέθηκε αρχικά λεκτικά στην 31χρονη εκνευρισμένος γιατί διέσχιζε «πολύ αργά» το δρόμο μαζί με την αδερφή της και μετά επιχείρησε να την πατήσει με το όχημά του. Στη συνέχεια φέρεται να βγήκε από το ταξί και να την χτύπησε στο κεφάλι. Τότε η 31χρονη για να εξασφαλίσει ότι εκείνος δεν θα διέφευγε άνοιξε την πίσω πόρτα του ταξί και μπήκε μέσα.

Τότε εκείνος σταμάτησε το όχημά του και έβγαλε με το ζόρι την γυναίκα από το όχημα. Κατά την ακροαματική διαδικασία ο οδηγός υποστήριξε ότι οι δύο γυναίκες τον είχαν βρίσει με το δικαστήριο να μην πείθεται και να του επιβάλει την ανώτερη ποινή που προβλέπεται στο τουρκικό δίκαιο για τέτοιες συμπεριφορές.

«Αποδόθηκε δικαιοσύνη» σχολίασε η 31χρονη μετά την απόφαση των δικαστών.

https://youtu.be/GlIJfusELQA

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...