Αθλητισμός

Τέλος ο Παπαπέτρου από τον Ολυμπιακό - Αποχαιρετά το Λιμάνι μετά από πέντε χρόνια

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Ολυμπιακού για ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας και πλέον αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ούτε σήμερα (8/7) έδωσαν τελικά τα χέρια Παπαπέτρου και ΚΑΕ Ολυμπιακός για την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας. Την Παρασκευή (6/7) στην πρώτη συνάντηση που είχε ο διεθνής φόργουορντ με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο παρουσιάστηκε διαφορά στο οικονομικό και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν να έχουν νέα επαφή σήμερα (8/7).

Και ενώ είχε αναπτυχθεί αργά το βράδυ έντονη φημολογία πως οι δυο πλευρές δεν είχαν έρθει τελικά σε συμφωνία, κύκλοι της της ΚΑΕ ανέφεραν μεταξύ άλλων: «Δεν έχουμε πάρει καμία απάντηση από τον Παπαπέτρου. Κανείς από την ομάδα δεν έχει ενημερωθεί για την απόφασή του».

Ο Έλληνας φόργουορντ όμως επικοινώνησε με τον ατζέντη του, Νίκο Λώτσος και στη συνέχεια εκείνος με τη σειρά του με τη διοίκηση του Ολυμπιακού απαντώντας τους πως ο διεθνής φόργουορντ δεν αποδέχεται την πρόταση που του έκαναν για συνεργασία 2+1 ετών. Έτσι θα αποχαιρετήσει την ομάδα του Πειραιά ύστερα από πέντε χρόνια παρουσίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές