Κοινωνία

Συναγερμός για επικίνδυνο κακοποιό: Τα αίματα σε αυτοκίνητο και το ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ.

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία για τον εντοπισμό ενός επικίνδυνου κακοποιού, ο οποίος «χτύπησε» το χωριό του Τυμφρηστού στη δυτική Φθιώτιδα.

Ξημερώματα της Πέμπτης (05/07/2018) ο δράστης διέρρηξε τρία σπίτια και τέσσερα αυτοκίνητα.\

Από το Αστυνομικό Τμήμα Σπερχειάδας ξεκίνησε άμεσα ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ο οποίος μάλιστα είχε αφήσει πίσω του ίχνη, καθώς στο ένα αυτοκίνητο που έσπασε το τζάμι, το είχε γεμίσει αίματα αφού είχε κοπεί. Η λεία του τελικά δεν ήταν μεγάλη κι αυτό ίσως ήταν το κίνητρο για τα αλλεπάλληλα χτυπήματα, καθώς εξασφάλισε μικρό χρηματικό ποσό και κάποιες μικρές ηλεκτρικές συσκευές.

Από ένα σπίτι όμως έφυγε με μια καραμπίνα, γεγονός που θορύβησε ακόμη περισσότερο τους κατοίκους και τους αστυνομικούς που ήταν βέβαιοι πλέον ότι είχαν να κάνουν με οπλισμένο κακοποιό.

Σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Καρπενησίου και ομάδα της ΟΠΚΕ τελικά ο δράστης εντοπίστηκε και παγιδεύτηκε σε δύσβατο μονοπάτι το βράδυ ξημερώνοντας Παρασκευή, ωστόσο είχε προλάβει να ξεφορτωθεί το όπλο που είχε κλέψει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport πρόκειται για 28χρονο σεσημασμένο Αλβανό κακοποιό σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε και ένταλμα σύλληψης για διάφορα αδικήματα.

Στην κατοχή του βρέθηκαν κάποια μικροπράγματα που είχε κλέψει, όχι όμως η καραμπίνα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...