Κοινωνία

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες - Που συλλέγονται

O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός άνοιξε τραπεζικό λογαριασμό Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός προχώρησε στο άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο ιδιώτες ή εταιρείες που το επιθυμούν, μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά για την ανακούφιση των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική. Πληροφορίες Λογαριασμού: ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ΕΡΓΑΣΙΑΣ A.E. | Αρ. Λογαριασμού 0026.0240.31.0201181388 | IBAN GR6402602400000310201181388

► Δωρεάν οι αποστολές δεμάτων βοήθειας από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Δωρεάν μπορούν όλοι οι πολίτες που επιθυμούν να αποστέλλουν τη βοήθειά τους στους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Αττικής με απλά δέματα εσωτερικού από όλα τα ταχυδρομικά καταστήματα της χώρας έως και τις 31 Αυγούστου 2018. Την απόφαση έλαβε η διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων, στηρίζοντας με αυτό τον τόπο τους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών. Τα είδη που θεωρούνται απαραίτητα είναι: Εμφιαλωμένα νερά, χυμοί, τρόφιμα που διατηρούνται εκτός ψυγείου και κατά προτίμηση άμεσης κατανάλωσης (κονσέρβες, συσκευασμένα κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές, κ.λπ.), γάλατα μακράς διαρκείας τα οποία διατηρούνται εκτός ψυγείου, π.χ. εβαπορέ

► Η Περιφέρεια Αττικής 

Οι πολίτες που επιθυμούν να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, εμφιαλωμένο νερό κ.ά.) στα θύματα των πυρκαγιών, μπορούν να απευθύνονται στην τηλεφωνική γραμμή 210-4819001 του Κέντρου Logistics της Περιφέρειας Αττικής ή στους οικείους Δήμους.

Ακολουθεί λίστα ειδών πρώτης ανάγκης (προσοχή: δεν χρειάζονται άλλα είδη ρουχισμού):

• Εμφιαλωμένα νερά • Συσκευασμένους χυμούς • Τρόφιμα που διατηρούνται εκτός ψυγείου και κατά προτίμηση να είναι άμεσης ανάλωσης (κονσέρβες, συσκευασμένα κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές, κ.λπ.) • Γάλατα μακράς διάρκειας, τα οποία διατηρούνται εκτός ψυγείου, π.χ. εβαπορέ

Σημείο συγκέντρωσης: Κέντρο Logistics της Περιφέρειας Αττικής στην Εσπλανάδα – Πλατεία Νερού δίπλα στο Τάε Κβο Ντο του Φαληρικού

►Το ΚΕΕΛΠΝΟ

Το σωματείο εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ έπειτα από επικοινωνία με τον δήμο Ραφήνας - Πικερμίου, συγκεντρώνει γάζες, betadine, fucidin, παιδικές πάνες, μωρομάντιλα, τρόφιμα μακράς συντηρήσεως (φρυγανιές, μπισκότα κ.α). Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνει στο κτίριο του ΚΕΕΛΠΝΟ (Αγράφων 3-5 Μαρούσι) και για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο 6944987730.

► O Δήμος Αθηναίων 

Σε επιφυλακή είναι το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού και ιδιαιτέρως οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων. Ήδη αποθέματα του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου σε φάρμακα, τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη προσωπικής υγιεινής, έχουν συγκεντρωθεί και θα αποσταλούν άμεσα. Όσοι πολίτες, επιχειρήσεις και φορείς συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης ή επιθυμούν να συνδράμουν, μπορούν να επικοινωνήσουν με το 1595, την 24ωρη γραμμή επικοινωνίας του δήμου Αθηναίων, προκειμένου να συντονιστεί η μεταφορά και η παράδοσή τους, όπου αυτό είναι αναγκαίο. Επίσης, οι πολίτες μπορούν να παραδίδουν φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης και στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών (Δομοκού 1, Σταθμός Λαρίσης), με τηλέφωνο επικοινωνίας το 15422.
► O Δήμος Πειραιά

Φάρμακα και ξηρά τροφή θα αποστείλει ο δήμος Πειραιά, έπειτα από αίτημα των δήμων Μεγαρέων και Ραφήνας, σε επικοινωνία που είχαν με τον δήμο Πειραιά. Επίσης, θα αποσταλεί από τον Πειραιά μια υδροφόρα στον δήμο Μεγαρέων  λόγω των αναζωπυρώσεων που επικρατούν στην περιοχή. Ταυτόχρονα, καλούνται οι δημότες που επιθυμούν να προσφέρουν βοήθεια, να φέρουν στο Γραφείο Εθελοντισμού του δήμου Πειραιά στην πλατεία Κοραή: φάρμακα, γάζες, betadine, fucidin, fucicort, μάσκες, μωρομάντηλα, καθώς και σνακς όπως μπισκότα, κρουασάν,  φρυγανιές, παξιμάδια κ.α, προκειμένου να αποσταλούν στις πληγείσες περιοχές. Το Γραφείο Εθελοντισμού θα παραμείνει ανοικτό για τον σκοπό αυτό από σήμερα έως την Πέμπτη 26/7 και θα λειτουργεί από τις 08:00 έως τις 20:00.

► Ο Δήμος Μαραθώνα

Ο δήμος Μαραθώνος ενημερώνει ότι συγκεντρώνονται τρόφιμα, νερά και είδη πρώτης ανάγκης στο δημοτικό κατάστημα της Νέας Μάκρης, επί της Λεωφόρου Μαραθώνος 104.

► Η Θεσσαλονίκη

Αύριο και μεθαύριο, από τις 9 το πρωί τη 1 το μεσημέρι θα συγκεντρωθούν απ' το Δήμο στο Περίπτερο 16 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης είδη πρώτης ανάγκης και συγκεκριμένα: νερά και χυμοί σε ατομική συσκευασία, γάλα μακράς διάρκειας, κρουασάν, μπισκότα, μπάρες δημητριακών, φρυγανιές, κονσέρβες και μωρομάντηλα. Εφόσον παραστεί ανάγκη, η συγκέντρωση τροφίμων θα παραταθεί, ενώ η διοίκηση του Δήμου θα βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα, προκειμένου να συγκεντρώσει και να προσφέρει οποιαδήποτε υλική βοήθεια κρίνουν αναγκαία τα αρμόδια όργανα Πολιτικής Προστασίας.

Επίσης έκκληση απευθύνουν οι δήμοι Νεάπολης - Συκεών και Παύλου Μελά για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πυρόπληκτους στην Αττική στη Θεσσαλονίκη. Οι δημοτικές Αρχές καλούν δημότες, φορείς και συλλόγους των περιοχών και οποιονδήποτε άλλο επιθυμεί να παραδώσουν τα είδη πρώτης ανάγκης που μπορούν (εμφιαλωμένα νερά, χυμούς, τρόφιμα που διατηρούνται εκτός ψυγείου και κατά προτίμηση άμεσης ανάλωσης/κονσέρβες, συσκευασμένα κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές, κ.λ.π./ γάλατα μακράς διάρκειας, τα οποία διατηρούνται εκτός ψυγείου, π.χ. εβαπορέ, γάζες,  betadine,  fucidin, παιδικές πάνες, μωρομάντηλα).

Στον δήμο Νεάπολης - Συκεών, από αύριο Τετάρτη 25 Ιουλίου, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, οι πολίτες που επιθυμούν να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης, μπορούν να τα παραδίδουν σε δύο σημεία του δήμου, είτε στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης στην περιοχή Στρεμπενιώτη (στο φυλάκιο), είτε στο Κολυμβητήριο Συκεών (Λεχόβου 7, περιοχή Κρυονερίου).

Στον Δήμο Παύλου Μελά, ως σημεία συγκέντρωσης των ειδών πρώτης ανάγκης ορίζονται τα παρακάτω: •Κεντρικό κτίριο της Κοινωνικής Υπηρεσίας, Λήμνου 2, Νικόπολη •παιδικοί σταθμοί του Δήμου σε Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία •Κοινωνικό Παντοπωλείο, 28ης  Οκτωβρίου 152 & Γ. Ρίτσου •ΚΑΠΗ Σταυρούπολης, οδός Τζαβέλα 12 •ΚΑΠΗ Ευκαρπίας, οδός Εθνικής Αντιστάσεως 15 •Κέντρο Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης, Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη •Θερινός Κινηματογράφος Τζένη Καρέζη, Μαυρομιχάλη & Φιλίππου, Πολίχνη Ώρες συγκέντρωσης τροφίμων: 08.00 – 14.00. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στον αριθμό 2310 020160 (ώρες λειτουργίας υπηρεσιών) για περισσότερες πληροφορίες.

H Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης θα συγκεντρώσει για τους πυροπαθείς της Αττικής και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ θα διοργανωθεί και εθελοντική αιμοδοσία. Η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης θα πραγματοποιηθεί στο κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος», στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Εθνικής Αμύνης 1, απέναντι από το Λευκό Πύργο), από αύριο Τετάρτη μέχρι και την Παρασκευή και από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. 

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι: νερά και χυμοί, γάλα (συντήρησης εκτός ψυγείου), μπάρες δημητριακών, κράκερ, μπισκότα, κονσέρβες, αφυδατωμένα ζυμαρικά, γάζες, Betadine και Fucidin, κολλύρια, μωρομάντηλα, φυσιολογικοί οροί, κρέμες ή σπρέι για εγκαύματα, πάνες βρεφών και ενηλίκων, ζωοτροφές για οικόσιτα ζώα, καθώς και οποιοδήποτε είδος λευκού θερινού ενδύματος και σανδάλια (σαγιονάρες).

► Η Κρήτη

Στο Ηράκλειο. Με αίσθημα αλληλεγγύης, ο Δήμος Ηρακλείου και η Ομάδα Εθελοντών Κοινωνικής Πολιτικής αποφάσισαν τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους των δήμων της Αττικής. Εθελοντές και αυτοδιοικητικοί συγκεντρώνουν ανθρωπιστική βοήθεια για τους πληγέντες και καλούν όλους όσοι μπορούν να βοηθήσουν, να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, καθώς και είδη ατομικής υγιεινής και ιατρικής φροντίδας, στο Πολύκεντρο Νεολαίας, την Τετάρτη και την Πέμπτη, 25 και 26 Ιουλίου, από τις 10:00 έως τις 13:00 και από τις 19:00 έως τις 21:00.

Στο Ρέθυμνο. Επίσης, ο Δήμος Ρεθύμνης εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους πληγέντες που δοκιμάζονται σκληρά λόγω των πρόσφατων πυρκαγιών στην Αττική και ανακοινώνει ότι από αύριο Τετάρτη 25 Ιουλίου έως την Παρασκευή 27 Ιουλίου θα συγκεντρώνονται τα εξής είδη πρώτης ανάγκης: Εμφιαλωμένα νερά, χυμοί, τρόφιμα που διατηρούνται εκτός ψυγείου -κατά προτίμηση άμεσης ανάλωσης- όπως κονσέρβες, συσκευασμένα κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές κ.λπ.), γάλατα μακράς διαρκείας, γάζες, αλοιφές fucidin, παιδικές πάνες και μωρομάντηλα. Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνεται από τις 8:00 έως τις 15:00 στα εξής σημεία: Υπηρεσία Δήμου Ρεθύμνης Κουντουριώτου 98 τηλ: 2831 021307, Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαρκέλλου 25 τηλ: 2831 052191, Α' ΚΑΠΗ Μοάτσου & Χ. Δασκαλάκη τηλ: 2831 027800, Β' ΚΑΠΗ (Καλλιθέα) Ούλοφ Πάλμε 6 τηλ: 2831 055243, Γ' ΚΑΠΗ Περιβόλια τηλ: 2831026070, ΚΑΠΗ Τσεσμέ, Τσεσμές Πλατανιά τηλ: 2831 051339.

► Η Πάτρα

Κάλεσμα προς τους πολίτες απευθύνει ο δήμος Πατρέων, προκειμένου να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης και βοήθειας, ως ελάχιστη, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, έκφραση αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους της δυτικής και ανατολικής Αττικής. Τα είδη, όπως εμφιαλωμένο νερό, τρόφιμα, φάρμακα και παιδικά είδη θα συγκεντρώνονται στην Tράπεζα Tροφίμων του Kοινωνικού Oργανισμού. Στο μεταξύ, πολίτες πηγαίνουν στα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού στην Πάτρα και αφήνουν είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους, ενώ φορείς και σύλλογοι έχουν ήδη πάρει πρωτοβουλία για την συγκέντρωση βοήθειας.

► Οι κομματικές οργανώσεις της ΝΔ

Είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους συγκεντρώνουν οι κομματικές οργανώσεις της ΝΔ, με εντολή του Κυρ. Μητσοτάκη. Σύμφωνα με ενημέρωση της Πειραιώς, η πρώτη διανομή θα γίνει σήμερα το απόγευμα και περιλαμβάνει ένα φορτηγό με νερά, ακόμη ένα με φάρμακα και τρόφιμα και ένα με είδη πρώτης ανάγκης. Η παράδοση θα γίνει από στελέχη του κόμματος στο δημαρχείο της Ραφήνας, το Λύριο Ιδρυμα και την 5η παιδική εξοχή Αγίου Ανδρέα, στην οποία έχουν μεταφερθεί πολλές οικογένειες. Τα φάρμακα θα παραδοθούν στο Κέντρο Υγείας της Ραφήνας. Συγκεντρώνονται τα εξής είδη πρώτης ανάγκης σε 20 σημεία εντός και εκτός Αττικής: Εμφιαλωμένα νερά, ρύζι, μακαρόνια, τρόφιμα στερεά και υγρά μακράς διάρκειας που δεν χρειάζονται μαγείρεμα, ρούχα, υποδήματα, κλινοσκεπάσματα, φάρμακα (αναλγητικά και παραφαρμακευτικά προϊόντα) και είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας.

Τα 20 σημεία συλλογής της Ν.Δ. ειδών πρώτης ανάγκης

1. Κεντρικά Γραφεία ΝΔ: Πειραιώς 62 Μοσχάτο
2. Κεντρικά Γραφεία ΟΝΝΕΔ (Φειδιππίδου 31 - 5ος όροφος)
3. 7η Δημοτική Κοινότητα: Πανόρμου 59 Αμπελόκηποι
4. 4η Δημοτική Κοινότητα: Αλεξανδρείας 35 & Λένορμαν 8-2
5. Δημαρχείο Ραφήνας: Αραφηνίδων Αλών Ραφήνα
6. Γραφεία ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγίας Παρασκευής: Γιαβάση & Στρατηγού Τόμπρα 2 Αγία Παρασκευή (2ος όροφος)
7. Γραφεία ΔΗΜ.Τ.Ο. Περιστερίου: Παναγή Τσαλδάρη 35 Περιστέρι
8. Γραφεία ΝΟ.Δ.Ε. Βόρειας Αττικής: Παπαδημητρίου Μενίδι
9. Γραφεία ΔΗΜ.Τ.Ο. Ωρωπού: Νέα Παλάτια Ωρωπός
10. Γραφεία ΔΗΜ.Τ.Ο. Διονύσου: Τραπεζούντος 46 Άγιος Στέφανος
11. Γραφεία ΔΗΜ.Τ.Ο. Ελευσίνας: Παγκάλου 33 Ελευσίνα (1ος όροφος)
12. Γραφεία ΔΗΜ.Τ.Ο. Δάφνης-Υμηττού: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 202-204
13. Λεωφόρος Χατζηκυριακού 15-17 Γραφείο 1 (4ος όροφος) Χατζηκυριάκειο Πειραιάς
14. Γραφεία ΝΟ.Δ.Ε. Β' Πειραιώς: Αθηνάς 32 & Μαλαγαδρή Κορυδαλλός
15. Γραφεία Β4 ΝΟ.Δ.Ε. Αθηνών: Πλαπούτα 67 Ηράκλειο Αττικής
16. Γραφεία ΝΟ.Δ.Ε. Κορίνθου: Εθνικής Αντίστασης 24 Κόρινθος
17. Γραφεία ΝΟ.Δ.Ε. Ηρακλείου Κρήτης: Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 38 Ηράκλειο Κρήτης
18. Γραφεία ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας: Κουμουνδούρου 24 Λάρισα (1ος όροφος)
19. Γραφεία ΝΟ.Δ.Ε. Εύβοιας: Βενιζέλου 47 Χαλκίδα (1ος όροφος)
20. Ν. Γιαγτζή 3 Πλατεία Κεχαγιά Άμφισσα

►Δίκτυο Γυναικών του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών

Το Δίκτυο Γυναικών του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 25 Ιουλίου θα συγκεντρώσει τα παρακάτω (αποκλειστικά) είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές της Αττικής:

  • Εμφιαλωμένα νερά
  • Χυμοί
  • Τρόφιμα που διατηρούνται εκτός ψυγείου (π.χ. κονσέρβες, συσκευασμένα κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές, κ.λπ.)
  • Γάλατα μακράς διάρκειας, που διατηρούνται εκτός ψυγείου, π.χ. εβαπορέ

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν την ίδια μέρα στην Περιφέρεια Αττικής για να διανεμηθούν στους πληγέντες, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Καλούμε όποιον πολίτη επιθυμεί να βοηθήσει τους συνανθρώπους του, να προσέλθει την ερχόμενη Πέμπτη 25 Ιουλίου από τις 3 μ.μ ώς τις 5 μ.μ, σε ένα από τα παρακάτω σημεία συνάντησης, όπου θα βρίσκονται σταθμευμένα αυτοκίνητα εθελοντών του Δικτύου Γυναικών για να παραδώσει συσκευασμένα ότι από τα παραπάνω είδη επιθυμεί.

Σημεία συνάντησης

  • Πάρκινγκ της οδού Φιλελλήνων 12, στο Σύνταγμα
  • Έξοδος του Σταθμού μετρό Αγίου Αντωνίου, Περιστέρι (παρκάκι Εθνάρχου Μακαρίου, απέναντι από την εκκλησία Αγ. Αντωνίου)
  • Πλατεία Τερψιθέας Β΄ Μεραρχίας και Ηρώων Πολυτεχνείου, Πειραιάς
  • Έξοδος μετρό Εθνικής Άμυνας από την πλευρά Υπ. Συγκοινωνιών

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο email

[email protected]

► Το Όλοι Μαζί Μπορούμε

Από την πρώτη στιγμή συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Η συγκέντρωση γίνεται στη συμβολή των οδών Ποσειδώνος 5 και Λοκρίδος στο Μοσχάτο. Οι πολίτες μπορούν όλη την ημέρα να φέρνουν φάρμακα όπως Fucidine και Betadine, γάζες, τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως φρυγανιές παξιμάδια και μπισκότα καθώς και μωρομάντηλα και πάνες για να βοηθηθούν οι συμπολίτες μας που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές.

► Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen ξεκινάει την άμεση συγκέντρωση ρούχων, τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης (πάνες, μωρομάντηλα, χαρτιά υγείας) και φαρμάκων μετά από επικοινωνία με τους Δήμους Ραφήνας-Πικερμίου και Νέας Μάκρης. Το υλικό που θα συγκεντρωθεί θα μεταφερθεί στις κατασκηνώσεις του Δήμου Μαραθώνος. Η συγκέντρωση των ειδών γίνεται στο ισόγειο του εκπτωτικού χωριού (δίπλα στα Goody's), από τις 10:00 έως τις 20:00. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο Γραφείο Πληροφοριών στο τηλέφωνο 210 66 30 830-840.

Επιπλέον, στο διαδίκτυο κυκλοφορεί η παρακάτω «λίστα» για βοήθεια:

  • Το κεντρικό σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στη Ραφήνα μόλις άνοιξε και παρέχει νερό και φαγώσιμα.
  • Όποιος θέλει να δώσει αίμα για τους τραυματίες να μεταβεί στο Σισμανόγλειο!
  • Ανοιχτό το Πολιτιστικό Πάρκο Νέας Μάκρης με κυλικείο και σταθμό πρώτων βοηθειών
  • Διόδια Δωρεάν
  • Για όσους βρίσκονται Κινετα : Ανοιχτή αυλή στους αγίους Θεόδωρους για αδέσποτα Κινέτας που κινδυνεύουν αν δείτε ζώο κοντά στην πυρκαγιά μαζέψτε το και καλέστε 6975664142
  • Στέγη και περίθαλψη σε όσους έχουν ανάγκη, Καπη Κινέτας και Μεγάρων!
  • Στέγη στο Marathon Beach hotel Λεωφ Ποσειδώνος 12, Μαραθώνας Νέα Μάκρη 2294 095022
  • Περίθαλψη ζώων στο 2108013302
  • Στέγη στο Δημαρχείο και το Πνευματικό κέντρο Ραφήνας
  • Άνοιξε γραμμή βοήθειας -108-
  • Δημοτικό κτήριο Νέας Μάκρης 22943-20582
  • Δωρεάν στέγη και φαγητό από το La Playa Marathon
  • Δωρεάν στέγη στο ξενοδοχείο Νηρέα-Νέα Μάκρη 2294091214
  • 1ο και 2ο δημοτικό Αγίων Θεοδώρων προσφέρει στέγη μέχρι νεοτέρας

Μεγάλες ιδιωτικές προσφορές

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει άμεσα 1 εκατομμύριο ευρώ για την ανακούφιση των πληγέντων ενώ θα ξεκινήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες για να ανοιχτούν λογαριασμοί σε τρεις τράπεζες (Πειραιώς, Εθνική, Alpha) ώστε οι φίλαθλοι του Συλλόγου και όποιος άλλος επιθυμεί να προσφέρουν ανάλογα με τις δυνατότητές τους. Επίσης ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής της easyJet, ανακοίνωσε την προσφορά του ποσού των 100.000 ευρώ στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, με στόχο την ανακούφιση των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου 2018 στην Αττική, στο λογαριασμός που ανοίχθηκε σήμερα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...