Αθλητισμός

Στις ΗΠΑ η Ελένη Κόκκαλη μαζί με τον Πέτρο και τον Κωνσταντίνο για τη σορό του Σωκράτη- Δεν μπορούσε να πάει ο πατέρας του

Για τις ΗΠΑ έχει ταξιδέψει η μητέρα του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, Ελένη για να κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα η σορός του αγαπημένου γιου της, που βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο του Οχάιο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την εφημερίδα «ΦΩΣ», η μητέρα του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, Ελένη βρίσκεται στην Αμερική με τον Πέτρο και τον Κωνσταντίνο Κόκκαλη για να συνοδεύσουν την σορό του πίσω στην Ελλάδα.

Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης δεν μπορέσει να ταξιδέψει για τις ΗΠΑ λόγω προβλημάτων υγείας.

Μάλιστα, άγνωστο παραμένει πότε και που θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ...

Ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ, ο οποίος ήταν ο βενιαμίν της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς σε ξενοδοχείο του Κλίβελαντ. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το μεσημέρι του Σαββάτου επρόκειτο να παραστεί σε ένα προγραμματισμένο επαγγελματικό γεύμα. Καθώς όμως περνούσαν οι ώρες και δεν εμφανιζόταν, οι συνεργάτες του που τον συνόδευαν στο ταξίδι άρχισαν να τον αναζητούν, ώσπου τον εντόπισαν νεκρό μέσα στο ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σωκράτης και η Ελένη Κόκκαλη κατέρρευσαν μόλις πληροφορήθηκαν το τραγικό μαντάτο, ενώ βρίσκονταν στη Μύκονο για διακοπές. Λίγες ώρες μετά την είδηση του απρόσμενου θανάτου του 34χρονου Σωκράτη τζούνιορ, ο οποίος είχε χριστεί συνεχιστής της πανίσχυρης δυναστείας μαζί με τον αδελφό του Κωνσταντίνο, ανακοίνωση εξέδωσε το Ιδρυμα Κόκκαλη, το οποίο ανέφερε: «Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ