Αθλητισμός

Στην ΑΕΚ ο Χάντερ! Ανακοινώθηκε για έναν ακόμη χρόνο

Παίκτης της ΑΕΚ θα είναι και την επόμενη αγωνιστική σεζόν ο Βινς Χάντερ, αφού η Ένωση ανακοίνωσε και επίσημα την παραμονή του 23χρονου σέντερ στην ομάδα για έναν ακόμη χρόνο. Επιθυμία του Μπάνκι η παραμονή.

Ο Βινς Χάντερ θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Κυπελλούχου Ελλάδας και τροπαιούχου του Basketball Champions League, αφού συμφώνησε για την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Ο 23χρονος σέντερ που έχει περάσει και από τον Παναθηναϊκό, είχε 9 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 1 κόψιμο μέσο όρο σε 16 λεπτά συμμετοχής με την Ένωση την περασμένη σεζόν και αποφασίστηκε να παραμείνει στην ομάδα, κατόπιν και της σχετικής επιθυμίας του νέου προπονητή, Λούκα Μπάνκι.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για Χάντερ

«Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι ο Βινς Χάντερ (23 χρ., 2μ.03) υπέγραψε σήμερα (22/07) την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ έως το καλοκαίρι του 2019, ήτοι για ακόμη ένα χρόνο.

Ο Αμερικανός σέντερ, εκ των πρωταγωνιστών της λαμπρής πορείας της Ομάδας μας κατά την περίοδο, που τελείωσε, συνεχίζει να φορά τη φανέλα της Πρωταθλήτριας Ευρώπης και Κυπελλούχου Ελλάδος, με στόχο ξανά τις υψηλές πτήσεις».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...