Εσωτερική Ασφάλεια

Στάζουν μίσος κατά της χώρας μας ορισμένοι Αλβανοί: «F@ck Greece» - Χαίρονται με την εθνική τραγωδία - Νέα τροπή στο θρίλερ με τις δίδυμες!

Συνεχίζουν και προκαλούν ορισμένοι Αλβανοί για τις φωτιές στην Ελλάδα.

«Καθώς η Ελλάδα συνεχίζει να συγκλονίζεται από την τραγωδία της πυρκαγιάς που προκάλεσε νεκρούς και τραυματίες. Πολλά δημόσια ονόματα έχουν εκφράσει την υποστήριξή του για τα θύματα και έχουν επηρεασθεί δείχνοντας ότι προσεύχονται για αυτούς και η Βαλμπόνα Σελιμλάρι (Valbona Selimllari) έχει δημοσιεύσει ένα μήνυμα σχετικά με αυτήν την τραγωδία», γράφει αλβανικό δημοσίευμα.

Ανατρέξαμε στην ανάρτησή της 45χρονης - πρώην Μις Αλβανία 1991- και νυν τηλεοπτικός συγγραφέας και διευθύντρια μάρκετινγκ, που σημειώνει στην αγγλική «Προσεύχομαι για την Ελλάδα» [Pray for Greece].

Αυτή πυροδότησε πολλές αρνητικές αντιδράσεις από τους ‘ακολούθους της’ καθώς και φραστικές επιθέσεις, όπως αναφέρει το echedoros.

Η Βαλμπόνα Σελιμλλάρι υπεραμύνθηκε τη στάση της στις επικρίσεις των ακολούθων της σημειώνοντας ότι «τον θάνατο κανείς δεν τον θέλει.

Εκεί υπήρχαν παιδιά, μητέρες, πατέρες, αδελφές και αδέλφια, έτσι τους βλέπω τους ανθρώπους. Είναι λάθος να βλέπεις ότι όλα τα κακά προήλθαν από τους Έλληνες. Ας μην ξεχνάμε ότι τα όντα είναι κακά και καλά ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους, και σε αυτήν τη ζωή δυστυχώς χωρίζονται σε καλά και κακά», έγραψε η Βαλμπόνα στο σχόλιό της.

Μπράβο στην κοπέλα, όμως αν ανατρέξει κάποιος στα social media, θα δει ότι αρκετοί στάζουν μίσος κατά της χώρας μας.

Δείτε τι γράφει σε σχόλιο Αλβανός, ντροπή του!

Συνεχίζεται το θρίλερ με τα δίδυμα αγγελούδια

Νέα τροπή παίρνει το φρικτό θρίλερ για την τύχη των εννιάχρονων δίδυμων κοριτσιών που αγνοούνται από το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας.

Πριν από λίγη ώρα οι γονείς τους βρέθηκαν στο νεκροτομείο της Αθήνας και παρέδωσαν στους ιατροδικαστές προσωπικά αντικείμενα της Σοφίας και της Βασιλικής, οπως κουκλάκια και ρούχα των δύο παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιατροδικαστές επιδιώκουν να απομονώσουν απευθείας γεννετικό υλικό των δύο παιδιών από τα προσωπικά τους αντικείμενα προκειμένου να χρησιμοποιηθεί στη διασταύρωση με το DNA θυμάτων που βρίσκονται ήση στο νεκροτομείο.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό των δύο εννιάχρονων αδελφών, συμμετέχει και ο ιδιωτικός ντετέκτιβ, Γιώργος Τσούκαλης, στον οποίο ενέθεσε η οικογένεια Φιλιπποπούλου την υπόθεση εξαφάνισής τους.

Υπενθυμίζεται ότι για τη Σοφία και τη Βασιλική Φιλιπποπούλου έχει εκδοθεί Ambert Alert.

Σύμφωνα με τον κ. Τσούκαλη, στην πορεία της έρευνάς του, έχει προκύψει ένα νέο στοιχείο καθώς μια γυναίκα έχει δηλώσει ότι είδε τα κορίτσια στη θάλασσα, μαζί με μια ομάδα ανθρώπων.

Το θρίλερ της αναζήτησης

Από τις 6.20 μ.μ που τα δύο κορίτσια σταμάτησαν να δίνουν σημεία ζωής, ο πατέρας Γιάννης Φιλιππόπουλος έχει ξεκινήσει έναν αγωνιώση αγώνα δρόμου για να τα εντοπίσει και να βεβαιωθεί ότι είναι καλά στην υγεία τους.

Ο απεγνωσμένος πατέρας αρχικά έψαξε σε νοσοκομεία, Πυροσβεστική και Αστυνομία. Πήγε ακόμα και στο νεκροτομείο, στο Γουδή, όπου έδωσε δείγμα DNA, όμως παντού έπαιρνε την απάντηση ότι δεν έχει βρεθεί κάποιο ίχνος των δίδυμων κοριτσιών.  ν

Ωστόσο σε κάποια πλάνα του Alpha από το λιμάνι της Ραφήνας - όπου μεταφέρονταν με ιδιωτικά πλοιάρια και πλωτά σκάφη του Λιμενικού διασωθέντες που είχαν καταφύγει σε παραλίες στο Μάτι - τόσο εκείνος όσο και η γυναίκα του υποστήριξαν πως αναγνώρισαν τις κόρες τους μέσα σε ένα γρι - γρι. Μάλιστα, δίπλα τους στέκονταν ένας άνδρας, χωρίς μπλούζα, και μία γυναίκα που ήταν μαζί με άλλα δύο κοριτσάκια, τα οποία κάθονταν μαζί με τις 9χρονες. Αμέσως σήμανε συναγερμός, με τον καπετάνιο του σκάφους και τον επικεφαλής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να απευθύνουνν έκκληση στον άνδρα με το μούσι, που εικονίζεται στο βίντεο, να εμφανιστεί στις Αρχές.

Τα έγγραφα - πειστήρια

Το πρωί της Τετάρτης ο άνθρωπος που έδειχναν τα πλάνα εντοπίστηκε και εξετάστηκε από την Αστυνομία, όμως με όσα είπε περιέπλεξε κι άλλο το μυστήριο. Όπως δήλωσε στους αστυνομικούς, τα παιδιά δίπλα στα οποία στεκόταν την ώρα της διάσωσης είναι δικά του και τα άλλα δύο παιδιά είναι της κουμπάρας του. Μάλιστα, προσκόμισε και τα απαραίτητα έγγραφα.

Παρά τις προσπάθειες των γονιών, τα δίδυμα έως και σήμερα το πρωί δεν έχουν εντοπιστεί, ενώ το Λιμενικό υποστηρίζει ότι τα ονόματα των παιδιών δεν βρίσκονται στις λίστες των διασωθέντων που αποβιβάστηκαν στη Ραφήνα, επιτείνοντας έτσι την αγωνία. Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση Amber Alert με τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των δίδυμων κοριτσιών απευθύνοντας έκκληση σε όποιον γνωρίζει να μιλήσει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...