Κοινωνία

Σοκ στη Ρόδο: «Μας βίαζαν διαδοχικά στην ίδια παραλία» – Στη φυλακή διάσημος παίκτης ριάλιτι

Εκτενή ρεπορτάζ δημοσιεύθηκαν το τελευταίο κυρίως τριήμερο στον σουηδικό τύπο και προβλήθηκαν από τα δελτία ειδήσεων της χώρας, γύρω από την απίστευτη υπόθεση με κατηγορούμενο για βιασμό από δύο ή περισσότερους δράστες από κοινού και κατά συρροή, έναν 24χρονο Σουηδό, που έχει ήδη κριθεί προσωρινά κρατούμενος. Ο Σουηδός δεν θα υποβάλει αίτηση για την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με περιοριστικούς όρους, παρότι αρνείται κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται.

Η υπόθεση έλαβε μεγάλες διαστάσεις στην Σουηδία ενώ ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι για την κάλυψή της ήλθε στο νησί τηλεοπτικό συνεργείο, που πραγματοποίησε λήψεις από την διαβόητη bar street της οδού Ορφανίδου, επιχείρησε να λάβει συνεντεύξεις από αστυνομικούς, ενώ μίλησε με τον συνήγορο του κατηγορούμενου. Ο κατηγορούμενος, φέρεται να μετείχε σε σπείρα, που βίαζε ανυποψίαστες τουρίστριες τις οποίες «ψάρευαν», εκμεταλλευόμενοι την μέθη τους, σε συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο της οδού Ορφανίδου.

Ο 24χρονος ειδικότερα φέρεται να συμμετείχε στον εξαναγκασμό δυο αλλοδαπών γυναικών σε σεξουαλικές πράξεις με αγνώστους συνεργούς του, που διαπράχτηκαν την 19η και 26η Ιουνίου 2018. Συγκατηγορούμενοί του είναι ένας αλλοδαπός το όνομα του οποίου είναι γνωστό στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου κι ακόμη 9 έως 13 άτομα αγνώστων λοιπών στοιχείων!

Ο κατηγορούμενος διατείνεται μεταξύ άλλων ότι στη Σουηδία είναι ιδιαίτερα γνωστός από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικό ριάλιτι σχέσεων. Επεσήμανε ότι έχει πολλές θαυμάστριες, ειδικά κοπέλες 18-22 ετών, ανάμεσα τους πολλές Σουηδέζες που τον αναγνωρίζουν ακόμη και κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Ρόδο και τον φλερτάρουν, προσθέτοντας ότι οι περισσότερες ομοεθνείς του, που έρχονται στο νησί επιθυμούν να ξεφαντώσουν και να έχουν ερωτικές συνευρέσεις της μίας νύχτας.

Το σχετικό δημοσίευμα στον Τύπο της Σουηδίας

Ο εφιάλτης στην παραλία της Ρόδου

Πιο συγκεκριμένα η έρευνα για την υπόθεση ξεκίνησε την 19η Ιουνίου 2018 όταν μια 19χρονη από τη Σουηδία, κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ομαδικό βιασμό. Πιο συγκεκριμένα την 18η Ιουνίου 2018 η 19χρονη με δύο φίλες της μετέβησαν σε ένα μπαρ της οδού Ορφανίδου, στο οποίο εργάζονται ακόμη δύο φίλες της. Η ίδια αναχώρησε μόνη της τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας από το κατάστημα διότι δεν αισθανόταν καλά. Περπάτησε και έφτασε στην παραλία και κάθισε μόνη της.

Λίγη ώρα αργότερα την πλησίασε ένας άνδρας την ρώτησε αν είναι καλά και εκείνη απάντησε αρνητικά και περπάτησε προς την παραλία. Ο άνδρας αυτός, όπως περιέγραψε στους αστυνομικούς, την ακολούθησε, την αγκάλιασε με το ένα του χέρι και της έπιασε το στήθος. Η 19χρονη αντέδρασε και εκείνος την σήκωσε και την μετέφερε σε μια ξαπλώστρα όπου και ήλθε σε εξώγαμη συνουσία μαζί της παρά την θέλησή της.

Η ίδια, όπως περιέγραψε ήταν μεθυσμένη και δεν μπορούσε να αντιδράσει. Ο άνδρας, που δεν μιλούσε καλά Αγγλικά έφυγε, συνάντησε έναν άλλο με τον οποίο συνομίλησε. Ο δεύτερος άγνωστος άνδρας πήγε στην ξαπλώστρα της έβγαλε το σορτσάκι που φορούσε και ήλθε ομοίως σε εξώγαμη συνουσία μαζί της ενώ ακολούθησε ένας άλλος που ασέλγησε εις βάρος της και επιχείρησε να την υποχρεώσει σε στοματικό έρωτα αλλά τον δάγκωσε στο πέος.
Ακολούθησε σεξουαλική επίθεσή της από ακόμη δύο άτομα!

Νέα καταγγελία: «Δεν είμαι ασφαλισμένη και δεν θα πάρω αποζημίωση»

Η 19χρονη άρχισε να φωνάζει βοήθεια στα σουηδικά και βρήκε την δύναμη να φύγει από το σημείο ώσπου και συνάντησε έναν ομοεθνή της στον δρόμο που την συνέδραμε. Ενώ οι έρευνες των αστυνομικών για την υπόθεση αυτή ήταν σε εξέλιξη ακολούθησε δεύτερη όμοια καταγγελία από μια 18χρονη ομοεθνή της.

Η 18χρονη διασκέδαζε με δύο φίλες της σε καταστήματα της ίδιας οδού την 25η Ιουνίου 2018 και φεύγοντας από το ίδιο κατάστημα, που διασκέδαζε και η 19χρονη, διαπίστωσε ότι δεν είχε το κινητό της τηλέφωνο. Άρχισε να το ψάχνει με τις φίλες της και κατέληξε στην ίδια παραλία με τις φίλες της. Εκεί, όπως υποστήριξε, τις πλησίασαν 7 με 8 άνδρες, την έβαλαν ανάμεσα τους και την έριξαν στην άμμο. Την κρατούσαν, της ανέβασαν την φούστα κι άρχισαν να ασελγούν εις βάρος της. Ορισμένοι ήλθαν σε εξώγαμη συνουσία μαζί της παρά την θέλησή της.

Η ίδια ευρισκόμενη σε κατάσταση σοκ δεν μπορούσε να θυμηθεί λεπτομέρειες από το συμβάν. Σημειώνεται ότι η φερόμενη ως θύμα κατέστησε σαφές ότι δεν είναι ασφαλισμένη και δεν θα αποζημιωθεί για τον βιασμό.

Πηγή: dimokratiki.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...