Κυβέρνηση

Σκουρλέτης: Ελπίζω οτι ο Καμμένος δεν θα ρίξει την κυβέρνηση

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο υπουργός Εσωτερικών επέμεινε στην εξάντληση της τετραετίας από την κυβέρνηση, αλλά φάνηκε μάλλον ανήσυχος για τα σχέδια του Πάνου Καμμένου.

«Ο σχεδιασμός είναι να εξαντλήσει η κυβέρνηση την τετραετία», τόνισε. Γιατί να κάνεις εκλογές τον Μάιο όταν πιστεύεις, ότι η περίοδος του 2018 θα είναι μια περίοδος γόνιμη και αποδοτική», διερωτήθηκε.

Απαντώντας στην ερώτηση αν υπάρχει κίνδυνος για την κυβερνητική συνοχή, με ενδεχόμενη αποχώρηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με αφορμή την συμφωνία των Πρεσπών, ο υπουργός ανέφερε: «Ελπίζω, σε αυτή την τελευταία χρονιά της κυβέρνηση, να μην επιφέρει ένα τέτοιο πλήγμα»...

Για τη συμφωνία των Πρεσπών, όταν εκείνη έρθει στην Βουλή, ο Πάνος Σκουρλέτης εκτίμησε ότι θα υπάρξει πλειοψηφία, αν και σε ερώτηση αν πιστεύει ότι σε ενδεχόμενη αποχώρηση του Πάνου Καμμένου από την κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να βρει αλλού κυβερνητικό σύμμαχο, απάντησε ότι μια τέτοια προσέγγιση «είναι παρακινδυνευμένη».

Αναφερόμενος στο θέμα των συντάξεων, ο Πάνος Σκουρλέτης απέφυγε να απαντήσει ευθέως, αν θα υπάρξει αλλαγή και θα αποφευχθούν οι μειώσεις, λέγοντας: «Εχοντας ως όπλο την κατάσταση της οικονομίας, έχουμε την υποχρέωση να αντιμετωπίσουμε με άλλο τρόπο αυτό το θέμα».

«Όλα συνδέονται με την βελτίωση των μακροοικονομικών. Το να λέμε ότι πιάσαμε τους στόχους, δεν έχει νόημα, το θέμα είναι αν μπορούν να μεταφραστούν σε βελτιώσεις για τον κόσμο», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Πρώτο Θέμα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...