Εσωτερική Ασφάλεια

Σε διπλανούς τάφους θα ταφούν Σπηλιώτη και Τουρναβίτης

Το παράξενο στον τίτλο που διαβάζετε δεν είναι η λέξη «διπλανούς». Είναι η λέξη «ταφούν». Η ταυτοποίηση της σορού της Χρύσας Σπηλιώτη χθες το βράδυ, ήρθε να δώσει ένα τραγικό τέλος στην ιστορία που ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη. Πλέον, οι δύο σοροί, της Χρύσας και του Δημήτρη, θα μεταφερθούν στο νεκροταφείο για να γίνει η ταφή τους.

Το πόσο ανιδιοτελώς αγαπούσαν ο ένας τον άλλον φάνηκε στο ότι η Χρύσα θα μπορούσε να είχε σωθεί. Τουλάχιστον εκείνη. Αλλά προτίμησε να γυρίσει πίσω και να βρει τον Δημήτρη. Έτσι, η φωτιά σκότωσε και τους δύο. Για αρκετές μέρες ελπίζαμε μαζί με τους συγγενείς και τους κοντινούς φίλους τους, να είναι ζωντανοί. Το πρωί της Παρασκευής ήρθε το πρώτο χτύπημα στις ελπίδες με την επιβεβαίωση του θανάτου του Δημήτρη Τουρναβίτη.

Παρά το ότι το ένα σκυλί τους είχε βρεθεί ζωντανό, η πιθανότητα η Χρύσα Σπηλιώτη να ζει είχε φτάσει πολύ κοντά στο μηδέν. Η τραγική κατάληξη ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ με την ταυτοποίηση της δικής της σορού. Μια βδομάδα σχεδόν μετά την καταστροφή, απομένει η κηδεία τους για να μπει μια σκληρή τελεία.
Οι συγγενείς τους ανακοίνωσαν ότι θα ταφούν σε διπλανούς τάφους και ζήτησαν από τα ΜΜΕ να κρατήσουν μια απόσταση από την κηδεία, αφού θέλουν να αποχαιρετήσουν όπως πρέπει τους ανθρώπους τους. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές