Κοινωνία

«Σεβαστείτε τον πόνο μας»: Ανακοίνωση από την οικογένεια Φύτρου για τις κηδείες

Το τελευταίο αντίο στην 13χρονη Εβίτα, τον 11χρονο Ανδρέα και τον πατέρα τους Γρηγόρη που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην πυρκαγιά στο Μάτι θα πουν συγγενείς και φίλοι της οικογένειας Φύτρου την Κυριακή.

Σε ανακοίνωσή της, η οικογένεια ζητά να μην παραβρεθούν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην κηδεία και να «σεβαστούν τον πόνο της».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Την Κυριακή 29.7.2018 στις 11.30 θα πούμε το τελευταίο αντίο στους πολυαγαπημένους μας, Γρηγόρη, Εβίτα Φύτρου & Ανδρέα στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Κρυονερίου, τραγικά θύματα στο Μάτι Αττικής.

Η οικογένεια των εκλιπόντων δεν επιθυμεί καμία παρουσία με οποιονδήποτε τρόπο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σε όλη την διάρκεια του τελευταίου αποχαιρετισμού των οικείων της.

Ζητάμε να σεβαστείτε την επιθυμία της μητέρας των εκλιπόντων Βαρβάρας Βουκάκη Φύτρου, άλλως επιφυλάσσετε κάθε νόμιμου δικαιώματός της, στην περίπτωση αδιαφορίας σας στην επιθυμία της.

Εκ μέρους της οικογένειας». 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...