Αθλητισμός

Ρουκέτα από ΑΕΚ: «Απαγόρευση μεταγραφών στον Ολυμπιακό, 6 μήνες τιμωρία στον Λάζαρο»!

Στην προσφυγή 16 σελίδων που έχει καταθέσει η ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως την παρουσιάζει η Live Sport, ζητάει βαριές ποινές για Ολυμπιακό και Λάζαρο από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.

Πέρα από το να...  "καταδικαστούν οι αντίδικοι στην καταβολή προς την εταιρεία του ποσού των 315.666,66 ευρώ ως αποζημίωση", η Ένωση ζητάει να επιβληθεί στον Λάζαρο ποινή απαγόρευσης συμμετοχής σε επίσημους αγώνες για έξι μήνες καθώς "η περίπτωσή του κρίνεται ιδιαιτέρως επιβαρυντική" γιατί "μεθόδευσε στρατηγικά την υπογραφή συμβολαίου με την αντίδικο ΠΑΕ".

Όσιον αφορά τον Ολυμπιακό, οι Κιτρινόμαυροι ζητούν να επιβληθεί απαγόρευση απόκτησης με οποιονδήποτε τρόπο ποδοσφαιριστών γηγενών ή αλλοδαπών για δύο μετεγγραφικές περιόδους. "Υποκίνησε τον ποδοσφαιριστή σε μη νόμιμες ενέργειες και φέρει βαρεία ευθύνη, αφού όχι μόνο τελούσε σε πλήρη γνώση της ύπαρξης συγκεκριμένης σημαντικής δέσμευσής του με την ομάδα μας, αλλά κινήθηκε επιθετικά απέναντί μας... Περαιτέρω ένδειξη συμπαιγνίας των δύο αντιδίκων, αποτελεί το γεγονός πως οι φερόμενες “διαπραγματεύσεις” μεταξύ τους κράτησαν ελάχιστο χρόνο", όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά...

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει στην προσφυγή της είναι ότι ο Χριστοδουλόπουλος έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο με ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2019, αναφέροντας το ακριβές ύψος του (308.800 ευρώ) και τα προβλεπόμενα μπόνους για πρόκριση στους ομίλους του Champions League, κατάκτηση πρωταθλήματος (50.000 ευρώ) και Κυπέλλου (30.000 ευρώ).

Τέλος, αναφέρουν πως όταν ο Ολυμπιακός ενημέρωσε στις 11 Μαΐου, παραμονή του τελικού Κυπέλλου, πως αρχίζει διαπραγματεύσεις με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, η ΑΕΚ απάντησε ότι εκείνος δεσμεύεται μέχρι το 2019!

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ