Κόσμος

Πώς ένα 3χρονο κοριτσάκι έσωσε τον μπαμπά της με μία βιντεοκλήση

Όταν η 3χρονη Molly McCabe είδε τον μπαμπά της να πέφτει από τον καναπέ στο πάτωμα του σπιτιού τους, στο Γουίντσεστερ της Βιρτζίνια πριν από δύο εβδομάδες θεώρησε ότι ήταν απλώς ένα παιχνίδι που συνήθιζε να παίζει μαζί της.

Όσο όμως η ώρα περνούσε και ο μπαμπάς της παρέμενε ακίνητος στο πάτωμα, η μικρή τρομαγμένη άρχισε να κλαίει και να παρακαλεί τον μπαμπά της να απαντήσει στις εκκλήσεις της: «Μπαμπά, σήκω πάνω, μπαμπά τι συμβαίνει;»

Αμέσως μετά άρπαξε το κινητό του τηλέφωνο και χρησιμοποιώντας την υπηρεσία FaceTime κάλεσε τη μαμά της που βρισκόταν στη δουλειά.

Μόλις εκείνη απάντησε, η μικρή Molly κλαίγοντας έστρεψε την εμπρόσθια κάμερα του κινητού στον αναίσθητο μπαμπά της φωνάζοντας «Μπαμπά, μπαμπά! Κοίτα τον μπαμπά» δήλωσε η μητέρα της στο αμερικανικό δίκτυο ABC.

Όταν η μητέρα της Molly, που τυγχάνει να είναι νοσοκόμα και να εργάζεται σε περιστατικά που χρήζουν εντατικής φροντίδας, αντίκρισε τον αναίσθητο σύζυγο της, κάλεσε γείτονες και φίλους να σπεύσουν στο σημείο και εκείνοι με τη σειρά τους τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν ότι ο Τρέβορ είχε υποστεί θρόμβωση σε μία αρτηρία του εγκεφάλου του, μία κατάσταση από την οποία ελάχιστοι άνθρωποι επιβιώνουν και προχώρησαν άμεσα σε επέμβαση.

Ο Τρέβορ, που αποκαλεί πλέον την κόρη του «το σπουδαιότερο θαύμα» βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης ενώ η μητέρα της μικρής δηλώνει σοκαρισμένη από το γεγονός και αδυνατεί να πιστέψει ότι συνέβη κάτι τέτοιο.

Το κατόρθωμα της μικρής Molly γίνεται ακόμα σπουδαιότερο αν αναλογιστεί κανείς ότι η τρίχρονη κόρη των McCabe δεν ξέρει να διαβάζει και στο κινητό του Τρέβορ δεν υπήρχε κάποια φωτογραφία δίπλα στην επαφή της μαμάς της.

«Η Molly γνώριζε ποια επαφή να καλέσει και επέλεξε να καλέσει εμένα. Αναγνώρισε τα γράμματα που συγκροτούν το όνομα μου στο κινητό του συζύγου μου» δήλωσε η μητέρα της προσθέτοντας ότι «δεν κάλεσε κανέναν άλλο εκείνη τη μέρα, δεν είναι ότι με κάλεσε κατά λάθος. Και ο αριθμός μου δεν ήταν καν στις τελευταίες κλήσεις του συζύγου μου, σα να επέλεξε το όνομα που βρισκόταν στην κορυφή της λίστας των εξερχόμενων κλήσεων. Συνεπώς μπορώ να συμπεράνω ότι απλώς θυμόταν πως όταν ο μπαμπάς καλεί τη μαμά, αυτά είναι τα γράμματα που απαρτίζουν το όνομα της»

Λίγες ημέρες μετά το περιστατικό, οικογενειακοί φίλοι έκαναν δώρο στη Molly και την δύο ετών αδερφή της από μία στολή σούπερ ήρωα και η Molly την λάτρεψε τόσο πολύ που την φορούσε ακόμα και στον ύπνο της.


Η Molly έχει υποστεί ψυχολογικά τραύματα από τη συγκεκριμένη εμπειρία και οι γονείς της εξετάζουν το ενδεχόμενο να της παράσχουν ψυχολογική υποστήριξη μέσω ειδικών προκειμένου να το ξεπεράσει ενώ οι McCabes χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα χρηματοδότησης GoFundMe προκειμένου να αποκομίσουν χρήματα για τη θεραπεία του Τρέβορ, καθώς και οι δύο γονείς βρίσκονται πλέον σε αναρρωτική άδεια άνευ αποδοχών.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...