Πολιτική

Ποιος πολιτικός αποκάλεσε τη συζήτηση στη Βουλή «οχετό»

Είναι από τους ανθρώπους που κατά πολλούς έχει χαρακτηριστεί ως η «ήρεμη δύναμη» της ελληνικής Βουλής, λόγω της ήπιας και λογικής φωνής που διαθέτει, γεγονός που την καθιστά ένα σεβαστό πρόσωπο τόσο από συμμάχους όσο και από πλευράς πολιτικών αντιπάλων.

Ο λόγος για την πρώην γ.γ. του ΚΚΕ και νυν βουλευτή του κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα, η οποία, σύμφωνα με το «Βηματοδότη», δεν έκρυψε την Πέμπτη (05/07/2018) τη δυσαρέσκειά της για το επίπεδο του πολιτικού λόγου που επικράτησε μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας, κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας συζήτησης για την Οικονομία.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, η κυρία Παπαρήγα εντοπίστηκε στους διαδρόμους της Βουλής να είναι εξαιρετικά χολωμένη από το κοινοβουλευτικό θέαμα, καθώς κατά τη διάρκεια της πολύωρης συνεδρίασης, καταγράφηκαν στα πρακτικά της Βουλής πάνω από 130 φορές οι λέξεις «ψεύτης», «απατεώνας», «άθλιος» «πολιτικός απατεώνας» και άλλα παρόμοια… κοσμητικά.

Η ίδια, όταν ρωτήθηκε για το κλίμα μέσα στην Ολομέλεια, δήλωσε: «Προτού έλθω σήμερα στη Βουλή, διάβασα με πολλή προσοχή το ένθετο του "Βήματος" για την οικονομία, το οποίο ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον. Είχε βεβαίως απόψεις επιχειρηματιών με τους οποίους δεν συμφωνώ, αλλά κάτι είχε να μάθεις για το πού πάει η οικονομία της χώρας. Και υπογράμμισα όλα όσα με ενδιέφεραν. Αντιθέτως, στη Βουλή, στη σημερινή συζήτηση κανείς δεν έμαθε τίποτα. Κανένας μάλλον δεν μπήκε τον κόπο να διαβάσει για την οικονομία. Ήταν μια συζήτηση-οχετός» είπε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ