Κοινωνία

Ποια είναι τα άτομα που αναφέρει στο σημείωμα ο 15χρονος που αυτοκτόνησε- Τι προκύπτει από το ημερολόγιο

Σε έξι αλλοδαπούς αντιστοιχούν τα ονόματα τα οποία βρήκαν στο ιδιόχειρο σημείωμα του 15χρονου αυτόχειρα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Μαρτυρίες συμμαθητών αναφέρουν πως τα άτομα αυτά δρούσαν στην Αργυρούπολη, αντιγράφοντας μεγαλύτερα σε ηλικίας παιδιά που ασκούσαν ψυχολογική και σωματική βία σε άτομα με αδύνατη ψυχοσύνθεση.

Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αναφέρουμε πως στο προσωπικό ημερολόγιο του 15χρονου, αναγράφονται προσωπικες σκέψεις και συναισθήματα του αυτόχειρα και όχι πρόσωπα με τα οποία τα συνδέει με μπούλινγκ.

Επίσης έχουν ξεκινήσει οι καταθέσεις ατόμων του φιλικού κύκλου του 15χρονου με τις πληροφορίες να θέλουν τα παιδιά να αναφέρουν πως κάποιοι συμμαθητές του τον κορόιδευαν επειδή ήταν «φυτό» όπως χαρακτηριστικά έλεγαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε μια από τις σελίδες του ημερολογίου, ο ανήλικος εξέφρασε την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει. Με ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα της άρσης απορρήτου, καθώς εκεί εκτιμούν πως θα βρεθούν οι απαντήσεις που ώθησαν στον 15χρονο στο απονενοημένο.

Επίσης, υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ εμφανίζονται ιδιαίτερα προσεκτικοί στις αναφορές του, καθώς είναι ιδιαιτέρως δύσκολο να στοιχειοθετηθεί κατηγορία για ώθηση σε αυτοχειρία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...