Αθλητισμός

Πατάει γκάζι ο Γιαννακόπουλος και ρίχνει τη βόμβα που όλοι περιμένουν - Μία ανάσα από ΠΑΟ ο...

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έχει αποδεσμευθεί από την υποχρέωση που είχε να μιλήσει πρώτα με τον Ολυμπιακό, αποτελεί παρελθόν για τους ερυθρόλευκους και ο Παναθηναϊκός… πατάει γκάζι.

Η διοίκηση της ΚΑΕ αναμένεται ίσως και σήμερα να κάνει την πρώτη επίσημη επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη, ώστε να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για το οικονομικό, τους επιμέρους όρους της επικείμενης συμφωνίας και όλα όσα αφορούν τη μετάβασή του από το ΣΕΦ στο ΟΑΚΑ.

Να συζητηθούν δηλαδή επακριβώς οι οικονομικοί όροι, ο τρόπος καταβολής των χρημάτων, η διάρκεια του συμβολαίου, μπόνους στόχων.

Το 10.gr έχει αναφέρει πως και ο Παπαπέτρου και το περιβάλλον του είχε επικοινωνήσει τις προηγούμενες ημέρες με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού», οι οποίοι με διάφορους τρόπους είχαν κάνει σαφέστατο πόσο σημαντική θεωρούν την παρουσία του στην βασική πεντάδα τους.

Τόσο ο Τσάβι Πασκουάλ, όσο και οι παράγοντες της ΚΑΕ ήταν σε επαφή με τον παίκτη και τον πατέρα του, ο οποίος μόνο άγνωστος δεν είναι τόσο στον Μάνο Παπαδόπουλο, όσο και στον Φραγκίσκο Αλβέρτη.

Εχει παίξει περίπου δέκα χρόνια στον Παναθηναϊκό και εξακολουθεί να έχει επαφές με το «πράσινο περιβάλλον» παίρνοντας ανά πάσα στιγμή προσλαμβάνουσες για το ενδιαφέρον και την εκτίμηση που υπάρχει για τον 24χρονο.

Ετσι ο Παναθηναϊκός με κάθε τρόπο έδινε στον Ιωάννη να καταλάβει πως μπορούσε να του εξασφαλίσει κάτι το οποίο πιθανόν άλλες ομάδες να μην είχαν την δυνατότητα ή τη θέληση. Συγκεκριμένο χώρο, χρόνο και ρόλο στη βασική πεντάδα.

Τώρα πλέον θα πρέπει να μιλήσουν τα χρήματα, αν κι εκεί δεν φαίνεται να υπάρχει τεράστια απόσταση. Είναι τέτοια η επιθυμία των δυο πλευρών να συνεργαστούν που και εδώ υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Είναι προφανές πως οι πράσινοι δεν είναι μόνοι τους. Μπορεί να προηγούνται στην κούρσα, αλλά δεν τρέχουν χωρίς αντίπαλο. Χίμκι, Εφές και Μπαρτσελόνα είναι κι αυτές στο «κυνήγι» του Παπαπέτρου, ο οποίος όμως φαίνεται αποφασισμένος να βάλει τα πράσινα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ