Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Το «αντίο» του Τζέιμς και το σχόλιο για Λάνγκφορντ (Εικόνες)


Ο Μάικ Τζέιμς ανέβασε μία φωτογραφία στο instagram με την «πράσινη» φανέλα  κι αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο αγωνίστηκε για δύο χρόνια, πανηγυρίζοντας δύο πρωταθλήματα κι ένα κύπελλο.

«Οικογένεια… Πάντα ήταν και πάντα θα είναι. Σας ευχαριστώ για τα δύο χρόνια και που μου δώσατε ένα μέρος το οποίο αποκαλώ πλέον σπίτι», έγραψε ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

https://www.instagram.com/p/BlImeDBgQdI/embed/captioned/?cr=1&v=8&wp=588&rd=www.newsit.gr#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A930.400000186637%7D

Ο Τζέιμς φρόντισε να σχολιάσει και τον «αντικαταστάτη» του, Κιθ Λάνκγφορντ, ο οποίος θα πάρει κατά πάσα πιθανότητα το αγαπημένο του «5», τον αριθμό που φορούσε ο πρώην πλέον Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού.

«Αν κάποιος πρέπει να πάρει το νούμερό μου, τότε είμαι χαρούμενος που θα το πάρει κάποιος που μπορεί να παίξει», έγραψε στο twitter ο Μάικ Τζέιμς.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...