Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Διπλό «όχι» Παππά και δυσαρέσκεια Γιαννακόπουλου

Δυσκολεύει η παραμονή του Νίκου Παππά στον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας γκαρντ αρνήθηκε δύο προτάσεις των "πράσινων", οι οποίοι στρέφονται πλέον σε άλλες λύσεις για την κάλυψη της θέσης του σούτινγκ γκαρντ.

Δίχως τον Νίκο Παππά στο ρόστερ του είναι εξαιρετικά πιθανό να παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η υπόθεση της παραμονής του Έλληνα γκαρντ στο «τριφύλλι» εξελίσσεται σε σίριαλ, με τον 28χρονο άσο να απαντά αρνητικά σε δύο προτάσεις των πρωταθλητών Ελλάδας.

Σύμφωνα με την πλευρά του «τριφυλλιού», ο Παππάς προοριζόταν για τη θέση του βασικού σούτινγκ γκαρντ. Οι «πράσινοι» του κατέθεσαν πρόταση για τετραετές συμβόλαιο (1+1+1+1 με οψιόν του συλλόγου), το οποίο περιλάμβανε κλιμακωτή αύξηση των αποδοχών κάθε καλοκαίρι. Ωστόσο, ο Έλληνας άσος αρνήθηκε.

Ο Παναθηναϊκός του κατέθεσε και νέα πρόταση, προσφέροντας του κλειστό διετές συμβόλαιο συνεργασίας με συνολικές απολαβές κοντά στα 1,3 εκατομμύρια ευρώ (σ.σ. 600 χιλιάδες τον πρώτο χρόνο και 700.000 τον δεύτερο). Η απάντηση του Παππά ήταν και πάλι αρνητική.

Το δεύτερο «όχι» του Έλληνα γκαρντ προκάλεσε και την έντονη δυσαρέσκεια της διοίκησης και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος τον έχει στηρίξει στο παρελθόν. Πλέον οι «πράσινοι» καλούνται να στραφούν σ’ άλλες λύσεις, με το μέλλον του Παππά στον Παναθηναϊκό να είναι εξαιρετικά αβέβαιο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ