Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Έχασε το ματς και τον… Ινσούα! Φιλική ήττα από την Αντβέρπ (Εικόνες)

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε βελτιωμένος στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού αγώνα με την Αντβέρπ και προηγήθηκε με 1-0, όμως με πολλές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφερε να αποφύγει τελικά τη νέα ήττα, με 2-1. Αποχώρησε τραυματίας ο Εμάνουελ Ινσούα.

Με δύο πρόσωπα παρουσιάστηκε στον φιλικό αγώνα κόντρα στη βελγική Αντβέρπ, ο Παναθηναϊκός, αφού η καλή παρουσία του πρώτου ημιχρόνου δεν συνεχίστηκε και στο δεύτερο 45λεπτο, με αποτέλεσμα το 1-0 υπέρ του να μετατραπεί σε ήττα 2-1 στο τέλος.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη ήταν αρκετά καλή στο πρώτο μέρος και ειδικά μετά το πρώτο 20λεπτο, όταν και «πίεσε» για να ανοίξει το σκορ, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες με τον Μουνιέ και τους Κουλιμπαλί και Ρεγκάκο. Τελικά στο 44′ ο Γάλλος έκανε μία ακόμη εξαιρετική ενέργεια στο ματς και έδωσε την ασίστ στον Στάικο, για να πετύχει αυτός το 1-0 με τρομερό σουτ από το ύψος της περιοχής. 

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, κάποια «παιδικά» λάθη της άμυνας του Τριφυλλιού, έφεραν τούμπα το ματς, με τον Οβούσου να ισοφαρίζει στο 48′ με ευθύνη του Κότσαρη που είχε περάσει στο ματς, και τον Χάιρεμανς να ολοκληρώνει την ανατροπή στο 68ο λεπτό, μετά από κακή αντίδραση ολόκληρης της «πράσινης» άμυνας. 

Το τελικό 2-1 μπορεί να μην δείχνει λοιπόν ολόκληρη την «εικόνα» του αγώνα, όμως δίνει τη δυνατότητα στον Γιώργο Δώνη να διορθώσει τα κακώς κείμενα, αφού η έναρξη της σεζόν για τον Παναθηναϊκό αργεί ακόμα. Το μοναδικό πραγματικά αρνητικό γεγονός, είναι ο τραυματισμός του Ινσούα στο 53ο λεπτό του ματς, που τον οδήγησε εκτός αγώνα με πόνους, χωρίς να έχει γίνει πάντως ακόμα γνωστή η σοβαρότητα της υπόθεσης. 

Οι συνθέσεις στο Αντβέρπ – Παναθηναϊκός

Αντβέρπ (Λ. Μπόλονι): Μπολάτ, Ζούκλεροντ, Μπόρχες, Χάιρεμανς, Γιαταμπαρέ, Φαρίς, Αρσλάναγκιτς, Οπαρέ, Οβούσου, Ροντρίγκες, Μπολινγκί.

Παναθηναϊκός (Γ. Δώνης): Διούδης (46’ Κότσαρης), Γιόχανσον (64’ Θεοχάρης), Κολοβέτσιος (80’ Αποστολάκης), Οικονόμου (64’ Μαυρομάτης), Κουλιμπαλί (69’ Οικονομόπουλος), Στάικος (46’ Κάτσε), Δώνης (64’ Τζανδάρης), Ινσούα (53’ Χατζηθεοδωρίδης), Μουνιέ (68’ Κουντουριώτης), Χατζηγιοβάνης (46’ Μπουζούκης), Ρεγκάκος (64’ Πίσπας).

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...