Πολιτική

Ο Κώστας Καραμανλής πάντρεψε τον δήμαρχο Γλυφάδας με την κόρη του Ντογιάκου (εικόνες)

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε σήμερα ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, με την Έυα Ντογιάκου και κουμπάρο τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και την σύζυγό του Νατάσα. 

Ο γάμος έγινε φυσικά στη Γλυφάδα, στον ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου.

Η νύφη, δικηγόρος στο επάγγελμα, είναι κόρη του πρώην εισαγγελέα Εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου, ο οποίος την συνόδευσε στην εκκλησία και την παρέδωσε στον γαμπρό.

Η νύφη έλαμπε στην τόσο ξεχωριστή για αυτήν ημέρα, λαμπερή ήταν όμως και κουμπάρα Νατάσα Καραμανλή η οποία συνόδευσε τον σύζυγό της φορώντας ένα κίτρινο φόρεμα με ιδιαίτερο μπούστο.

Οι καλεσμένοι ήταν εκατοντάδες και έτσι τοποθετήθηκαν γιγαντοοθόνες στον περίβολο της εκκλησίας για να μπορέσουν να δουν όλοι όσοι πήγαν στην εκκλησία το γάμο του δημάρχου με την μελαχρινή δικηγόρο.

Ανάμεσα στους καλεσμένους και πολλά στελέχη της ΝΔ, όπως ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, η Φάνη Πάλλη Πετραλιά, η Σοφία Βούλτεψη και πολλοί άλλοι.

Δείτε την άφιξη της νύφης:

Ο γάμος από τις γιγαντοοθόνες.

Ο Γιώργος Παπανικολάου χαιρέτησε όλους όσοι είχαν σπεύσει για να του ευχηθούν.

Ο Γιώργος Παπανικολάου χαιρέτησε όλους όσοι είχαν σπεύσει για να του ευχηθούν.

Η άφιξη του κουμπάρου.

Ο γαμπρός με τον κουμπάρο.

Ο γαμπρός με τον κουμπάρο.

Λαμπερή Νατάσα Καραμανλή με κίτρινο φόρεμα.

Ο Κώστας Καραμανλής την ώρα που αλλάζει τα στέφανα.Ο Κώστας Καραμανλής την ώρα που αλλάζει τα στέφανα.

Γαμπρός και κουμπάροι μαζί για μερικές αναμνηστικές φωτογραφίες.Με τα παρανυφάκια, περιμένοντας την νύφη. Με τα παρανυφάκια, περιμένοντας την νύφη.

Ο γαμπρός με τον πεθερό Ισίδωρο Ντογιάκο.Αδωνις Γεωργιάδης. Αδωνις Γεωργιάδης.Αννα Καραμανλή, Γιώργος Κουμουτσάκος.Με εντυπωσιακό φόρεμα και η Ιωάννα Μάνδρου.

Με εντυπωσιακό φόρεμα και η Ιωάννα Μάνδρου.Παρούσα και η Φάνη Πάλλη Πετραλιά.Η Αντζελα Γκερέκου με την κόρη της. Η Αντζελα Γκερέκου με την κόρη της.Σοφία Βούλτεψη, Φάνη Πάλλη Πετραλιά.Κάποιοι παρακολούθησαν την τελετή από γιγαντοοθόνες. Κάποιοι παρακολούθησαν την τελετή από γιγαντοοθόνες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές