Καιρός

Ο καιρός της εβδομάδας: Ανοδος της θερμοκρασίας αλλά και βροχές

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και τα νότια με πρόσκαιρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά, κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, περιμένουμε αύριο. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός ενώ τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες αναμένονται τοπικές νεφώσεις και σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται αύριο να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή αλλά από την Τετάρτη αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο. Ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος στα ηπειρωτικά με πιθανότητα για μεμονωμένες βροχές στα ορεινά.

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις και την Πέμπτη με τη θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο.

Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και την Παρασκευή με το θερμόμετρο να παραμένει σε άνοδο και οι άνεμοι να φτάνουν τα 7 μποφόρ.

Γενικά αίθριος καιρός το μεσημέρι και το απόγευμα το Σαββατοκύριακο με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα και πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το Σάββατο στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν την Κυριακή στα δυτικά και βόρεια ενώ η θερμοκρασία θα παραμείνει σε άνοδο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...