Αθλητισμός

Οι κυπριακές ομάδες για τις πυρκαγιές: «Αχ Ελλάδα τι μέρα ξημέρωσε»

Η κυπριακή κοινωνία θρηνεί μαζί με την ελληνική για τους 50 νεκρούς και την τρομερή καταστροφή στην Ανατολική Αττική. Από κοντά και τα αθλητικά σωματεία της χώρας, με τις τρεις μεγάλες κυπριακές ομάδες να κάνουν ανάρτηση σεβασμού και θλίψης προς τους πληγέντες.

Ο ΑΠΟΕΛ συμμετέχει στην εθνική μας τραγωδία και με ποστάρισμά του στα social media εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των νεκρών. Αναλυτικά όσα αναφέρει η κυπριακή ομάδα:

«Αχ Ελλάδα…τι μέρα σου ξημέρωσε. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των νεκρών. Κουράγιο στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Οι προσευχές μας είναι για εσάς… #Greece #greecefire», ανέφερε χαρακτηριστικά στο twitter η κυπριακή ομάδα.

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης: «Ως Ανόρθωσις Αμμοχώστου, εκφράζουμε τον συγκλονισμό μας για τα τελευταία γεγονότα στη μητέρα πατρίδα με τις φονικές πυρκαγιές που κατακαίουν την Αττική και την οδύνη μας για τον εφιαλτικά αυξανόμενο αριθμό των θυμάτων.

Απευθύνουμε ειλικρινή συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων αλλά και ολόκληρο τον Ελληνικό λαό. Σε μια τέτοια δύσκολη ώρα, ολόκληρος ο Ελληνισμός στρέφει τη σκέψη και τις προσευχές του σε όλους τους συνέλληνες που έχασαν αγαπημένα πρόσωπα αλλά και είδαν τους κόπους τους να κατακαίονται από τη μανία της λαίλαπας.

Μακάρι ο Θεός να δίνει δύναμη και κουράγιο στα σωστικά συνεργεία, τους πυροσβέστες και τους εθελοντές που δίνουν και τη ζωή τους ακόμα για την κατάσβεση των πυρκαγιών και τον απεγκλωβισμό των θυμάτων.

Ευχόμαστε το κακό να τελειώσει το συντομότερο δυνατόν, χωρίς άλλα θύματα».

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας: «Δεν υπάρχουν λόγια για την τραγωδία στην Ελλάδα. Το ανθρώπινο δράμα στο αποκορύφωμα, υλικές & φυσικές καταστροφές. Δύναμη & κουράγιο στον Ελληνικό λαό, στους συγγενείς των θυμάτων, στους τραυματίες. Τα ερωτήματα πολλά. Προσοχή στα δάση. Κίνδυνος πυρκαγιών, λόγω καιρικών συνθηκών».

Sport24.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...