Εσωτερική Ασφάλεια

Ξεχειλίζει η οργή κατά των Κυβερνητικών: «Η μαύρη θητεία της Δούρου μετρά 100 νεκρούς μέχρι σήμερα» - «Ριπές» Τσιάρτα: «Καμία παραίτηση παίζει;»


Oργή και αγανάκτηση επικρατεί στον Ελληνισμό με τους χειρισμούς της Κυβέρνησης. Οι πολίτες ζητούν εξηγήσεις γι αυτή την ανείπωτη τραγωδία, που δύσκολα θα διαγραφεί από τις μνήμες μας.

Ενας εφιάλτης.  Εικόνες που θα παραμείνουν για αρκετό χαραγμένες στο μυαλό μας.

Ετσι λοιπόν, ξεκίνησαν οι επιθέσεις κατά των ανεύθυνων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Την άμεση παραίτηση της περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου ζητά ο κ. Δημήτρης Καμμένος.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής επισημαίνει ότι εντός λίγων μηνών η Αττική θρηνεί τουλάχιστον 100 θύματα από μια πλημμύρα στην Μάνδρα και μια πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική για να τονίσει ότι οι ευθύνες της περιφέρειας είναι αναπόδραστες.

«Ζητώ την παραίτηση Δούρου προκειμένου να λήξει η «μαύρη» θητεία της που μετρά 100 νεκρούς μέχρι σήμερα. Να παραιτηθεί! Τι περιμένει» τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Τσιάρτας: «Καμία παραίτηση παίζει...;»

Ο Βασίλης Τσιάρτας σχολίασε με αιχμηρό τρόπο την δύσκολη μέρα που ζει η Ελλάδα με τις πυρκαγιές και αναρωτήθηκε αν «παίζει» καμία παραίτηση...

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 σχολίασε την τραγωδία που έπληξε την Ελλάδα με τις καταστροφικές πυρκαγιές με ανάρτηση του σε Μέσο κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας μεταξύ άλλων πως μετά τους νεκρούς από τις πλημμύρες έχουμε νεκρούς και από πυρκαγιές, χωρίς καμία παραίτηση...

Παράλληλα ο 45χρονος γνωστοποίησε ότι δημοπράτησε μια ιδιαίτερη φανέλα από την προσωπική συλλογή του και τα έσοδα θα δοθούν στους πληγέντες από τις φωτιές. Η φανέλα είναι του Ζινεντίν Ζιντάν, όταν ο Γάλλος αγωνιζόταν στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μάλιστα έχει ιδιόχειρη αφιέρωση.

Δείτε χαρακτηριστικά:

Συγκλονιστική μαρτυρία επιζώντα: Η γυναίκα μου μάλλον κάηκε εδώ - ΒΙΝΤΕΟ

Μάλλον η γυναίκα μου κάηκε εδώ, ομολογεί επιζών της τραγωδίας που έπληξε την ανατολική Αττική.

Ο άνδρας, μιλώντας στο Reuters, συγκλονίζει περιγράφοντας τις δικές του δραματικές στιγμές.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο άνδρας που έκανε διακοπές με τη γυναίκα και το παιδί του, τη στιγμή της πυρκαγιάς, άρπαξε το παιδί κι άρχισε να τρέχει προς τη θάλασσα χωρίς καν να κοιτάξει πίσω.

Εκείνος και το παιδί διασώθηκαν, φτάνοντας στο νερό, η γυναίκα του όμως αγνοείται.

Στο ερώτημα αν την είδε, ομολογεί και πάλι «όχι, δεν γύρισα πίσω, έτρεχα προς τη θάλασσα».

Δείτε βίντεο:


Έμεινε το σκυλάκι πάνω από το απανθρακωμένο πτώμα του αφεντικού του! Τραγική εικόνα!

Το πρώτο φως της μέρας αποκάλυψε την τραγωδία στην Ανατολική Αττική. Άψυχα σώματα παντού, άνθρωποι που δεν πρόλαβαν καν να αντιδράσουν και χάθηκαν στις φλόγες μέσα σε μια στιγμή. Ο Δημήτρης Οικονόμου, από τον τόπο τις καταστροφής, μετέφερε τα όσα είδε από κοντά. Τα λόγια του συγκλονίζουν:

«Υπάρχει γενική καταστροφή στο πράσινο, δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο. Από πλευράς κατοικιών είναι λίγες οι καμένες ολοσχερώς, ζημιές έχουν αρκετές.

Μέσα από αυτό το αυτοκίνητο έβγαλαν δύο ανθρώπους απανθρακωμένους, οι οποίοι προσπάθησαν να φύγουν από το σπίτι τους για να γλιτώσουν. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι το σπίτι τους σώθηκε, ενώ οι άνθρωποι στην προσπάθειά τους να διαφύγουν πέρασαν μέσα από το δάσος και βεβαίως κάηκαν ζωντανοί.

Ένας άνθρωπος που έμενε δίπλα μου -μιλάγαμε καθημερινά-, έμενε με τα σκυλιά του μόνος του, βρέθηκε δυστυχώς ο άνθρωπος αυτός απανθρακωμένος με ένα από τα σκυλιά του ζωντανό, να είναι πάνω στο άψυχο σώμα του. Εκτυλίσσονται δραματικές, τραγικές ιστορίες, ότι και να πει κανείς είναι λίγο. Η εικόνα είναι απερίγραπτη, είναι εικόνα κόλασης! Κυριολεκτικά είναι όλα μαύρα, δεν υπάρχει ζωή εδώ».

Δείτε βίντεο: 

https://www.youtube.com/watch?v=D_kddkqQnQ8

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ