ΗΠΑ

Ξεφλουδίζει η ειδική stealth επικάλυψη των F-22 Raptor!

Προβλήματα με την επικάλυψη που προσδίδει δυνατότητες stealth αντιμετωπίζουν τα αμερικανικά F-22 Raptor στην Συρία σύμφωνα με το περιοδικό Aviation Week.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η ειδική επικάλυψη που το μαχητικά F-22 Raptor διαθέτουν και απορροφά την ακτινοβολία των ραντάρ, ξεφλουδίζει στο επιχειρησιακό περιβάλλον της Συρίας.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα οι υψηλές θερμοκρασίες της Συρίας, η βροχή και οι ανεμοθύελλες όχι μόνο προκαλούν ζάρωση στην επικάλυψη, αλλά και την αποκόλληση της από τις επιφάνειες του αεροσκάφους, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει καταγραφεί και η ρευστοποίηση της επικάλυψης.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο αεροσκάφος αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα. Το 2009 οι πιλότοι των F-22 Raptor είχαν διαμαρτυρηθεί για την διάλυση της επικάλυψης όταν αυτή ερχόταν σε επαφή με καύσιμα και λιπαντικά υγρά.

Για την επίλυση των παραπάνω προβλημάτων η εταιρεία Lockheed Martin έχει αναπτλυξη μια νέα επικάλυψη η οποία θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται στα αεροσκάφη κατά την διάρκεια των περιοδικών συντηρήσεων που πρέπει να πραγματοποιηθούν.

Πηγή

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...