Κυβέρνηση

Ξέσπασμα Τσαρτσαρή για «λερωμένη» γενιά! «Ίδιοι όλοι οι πολιτικοί – Να εκπαιδεύσουμε τα νέα παιδιά»


Όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες προκάλεσαν και το ξέσπασμα ακόμη και του πάντα... ήσυχου, Κώστα Τσαρτσαρή, ο οποίος και έκανε λόγο για "λερωμένη" γενιά και πολιτικούς, τονίζοντας την ανάγκη να εκπαιδεύσουμε πιο σωστά τα νέα παιδιά.

Ο παλαίμαχος αθλητής του Παναθηναϊκού ξέσπασε σε μήνυμά του στα social media, για τη στάση των πολιτικών της χώρας, αλλά και ολόκληρης της γενιάς του, υποστηρίζοντας ότι τίποτα δεν γίνεται να αλλάξει τώρα, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι για το μέλλον.

Και αυτοί που θα διαδεχτούν τους τωρινούς πολιτικούς, ίδιοι είναι. Συμφεροντολόγοι», αναφέρει μεταξύ άλλων, στο μήνυμά του στα social media, ο άλλοτε διεθνής Έλληνας μπασκετμπολίστας και 3 φορές πρωταθλητής Ευρώπης, με τον Παναθηναϊκό.

Η ανάρτηση του Κώστα Τσαρτσαρή

«Αγαπητοί φίλοι και γονείς…

Διαβάζω για κατάρες και ευχές με αποδέκτες τους ηθικούς αυτουργούς αυτής της τραγωδίας που βιώνει η Ελλάδα, μα περισσότερο οι άνθρωποι που επλήγησαν. Δυστυχώς, τα παιδάκια και όλοι όσοι «έφυγαν», δεν θα επιστρέψουν πίσω. Και αυτοί που θα διαδεχτούν τους τωρινούς πολιτικούς, ίδιοι είναι.

Συμφεροντολόγοι.

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε, είναι να εκπαιδεύσουμε τα ίδια μας παιδιά, να γίνουν εύνομοι και ευυπόληπτοι πολίτες, με ευσυνειδησία, συμπόνοια και δικαιοσύνη. Και κάτι που έμαθα μέσα από τον αθλητισμό, είναι να μάθουν να κάνουν αυτοκριτική, ώστε να μπορούν να γίνονται καλύτεροι και όχι να αποδίδουν τις ευθύνες στον διπλανό τους.

Το μέλλον της πατρίδας μας είναι στα παιδιά μας, γιατί φοβάμαι πως και η δίκη μου γενιά είναι «λερωμένη».

Ασχοληθείτε, κουραστείτε, συγκρουστείτε μαζί τους, με μοναδικό στόχο, να μην ζήσουμε άλλες τέτοιες καταστάσεις.

Καλό κουράγιο σε όλους…»

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=745981549076547&id=100009941250769&width=500

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ