Εκκλησία της Ελλάδος

Νέο ξέσπασμα Αμβρόσιου κατά των ομοφυλοφίλων: Ούτε με το Θεό έχουν σχέσεις, ούτε και με την Πατρίδα-Τι λέει για τον Καρανίκα

Μπορεί αυτήν την φορά να μην είπε “φτύστε τους” παρά την δικαστική του δικαίωση αλλά ήταν και πάλι καταιγιστικός για τους ομοφυλόφιλους.

Ο λόγος για τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιο ο οποίος σε σημερινη΄του παρέμβαση σχολιάζει τις παρελάσεις “υπερηφάνειας” υποστηρίζοντας πως τα αίσχη του Gay Pride συνεχίστηκαν και στην Θεσσαλονίκη και την ίδια στιγμή η Ορθοδοξία βρίσκεται σε διωγμό.

“Οι Oμοφυλόφιλοι κάθε μέρα και περισσότερο αποδεικνύουν, ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΝ! Είναι λάτρεις της σαρκός καί όχι του Θεού! Οι σαρκικές απολαύσεις, στις πιό αποκρουστικές εκδόσεις τους, είναι το ιδανικό τους. Γι' αυτό ούτε με το Θεό έχουν σχέσεις, αλλά ούτε και με την Πατρίδα! Με τις εκδηλώσεις των το αποδεικνύουν καθημερινώς!Με διάφορες εκδηλώσεις των προσβάλλουν ευθέως είτε την αγία Ορθοδοξία μας, είτε την ένδοξη Πατρίδα μας! Και όμως ούτε το συντεταγμένο Κράτος επεμβαίνει, ούτε η Δικαιοσύνη, ούτε η Αστυνομία! Απολαμβάνουν μια αδικαιολόγητη ασυλία!” σχολιάζει και παραθέτει φωτογραφικό υλικό από τα αίσχη τους.

“Εμείς προσευχόμεθα εκτενώς προς τον φιλάνθρωπον Θεόν, για να δώσει μετάνοια στους πλανεμμένους αυτούς αδελφούς μας. Ζούν στο σκοτάδι της Κολάσεως!” καταλήγει.

Τα βάζει και με  τον σύμβουλο του πρωθυπουργού κ. Καρανίκα και καυστικός όπως πάντα λέει:

«ΠΑΡΑΚΑΛΩ, όπως ολοκληρώσετε τήν κατάθεση φορολογικών σας δηλώσεων, καθώς η πρωθυπουργία έχει έξοδα και πληρώνει υπερωρίες σε μια χώρα ....ειδικά στον ιδιωτικό τομέα. 8.500 γι αυτόν τον μήνα καί με 54.000 καβάτζα από το πλεόνασμα για τον κ. Καρανίκα μας»

Σημειώνει τέλος πως ακόμη και ο Πάπας διδάσκει την αμαρτία λέγοντας:«Πιστεύω, ότι η Eκκλησία πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τους ομοφυλόφιλους», ενώ υπενθυμίζει πως η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας από του Σεπτεμβρίου του παρελθόντος έτους έχει καθιερώσει μιά ειδική Δέηση στη Δημόσια Λατρεία για τους ομοφυλόφιλους..

“Στα Ειρηνικά, δηλ. τήν πρωταρχική δέηση, με την οποία αρχίζει κάθε εκκλησιαστική Ακολουθία, (Εν ειρήνη του Κυρίου δεηθώμεν...) έχουμε προσθέσει και την εξής δέηση:

«Υπέρ των ασεβεστάτων,

αθέων καί απίστων Αρχόντων ημών,

των πολεμίων της αμωμήτου ημών

Πίστεως και της Πατρίδος,

Μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου,

πάσης πολιτικής αποχρώσεως,

των μισούντων και αδικούντων ημάς,

και της μετανοίας και επιστροφής αυτών, του Κυρίου δεηθώμεν».

Επίσης και στη λειτουργική ευχή, μετά την καθαγίαση των Τιμίων Δώρων, έχουμε προσθέσει και την εξής πρόταση:

«Μνήσθητι Κύριε των ασεβεστάτων,

αθέων καί απίστων Αρχόντων ημών,

των πολεμίων της αμωμήτου ημών

Πίστεως και της Πατρίδος,

Μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου,

πάσης πολιτικής αποχρώσεως,

των μισούντων και αδικούντων ημάς,

και της μετανοίας και επιστροφής αυτών.

Δός αυτοίς ειρηνικήν την Αρχήν,

ίνα και ημείς, εν τη γαλήνη αυτών, ήρεμον και ησύχιον βίον διάγομεν

εν πάση ευσεβεία και σεμνότητι».”

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ