Κοινωνία

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του αγνοούμενου φαντάρου: Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. δύο άτομα

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσετε η υπόθεση της εξαφάνισης του νεαρού στρατιώτη θητείας, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στο πλοίο της επιστροφής του από τη Χίο, όπου υπηρετούσε. 

Ο 23χρονος φαντάρος από την ημέρα που εξαφανίστηκε μέχρι και σήμερα, δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής, με την αγωνία της οικογένειάς του ολοένα να μεγαλώνει, με το σενάριο της αρπαγής του να μπαίνει πλέον στο τραπέζι.

Μάλιστα ο 23χρονος είχε αποκαλύψει στους δικούς του ότι φοβάται, ότι ίσως να του την έχουν «στημένη» στον Πειραιά.

Ωστόσο, νέα στοιχεία για την υπόθεση έρχονται στο φως. Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας, που διερευνά την υπόθεση εξαφάνισης του 23χρονου βρίσκονται δύο άτομα, που θεωρούνται βασικοί ύποπτοι.

Τι δηλώνει ο πατέρας του 23χρονου

O πατέρας του Τάκη Κολλιαδέλη , Κωνσταντίνος ανέφερε για τις τελευταίες εξελίξεις: «Αυτή τη στιγμή γνωρίζω ότι υπάρχουν κάποιοι ύποπτοι. Μάλιστα, γνωρίζω ότι ο ένας από αυτούς έχει κλειστά τα κινητά του τηλέφωνα. Ξέρω ότι τον ψάχνει η αστυνομία και ότι η έρευνα για την ενδεχόμενη συμμετοχή τους συνεχίζεται». Οι αρχές μελετούν ξανά και ξανά τη διαδρομή του νεαρού από τη Χίο ως τον Πειραιά , προσπαθώντας να εντοπίσουν το οποιοδήποτε στοιχείο που θα τους βοηθήσει στην υπόθεση αυτή.

«Υπάρχουν δυο άνθρωποι οι οποίοι για εμάς θεωρούνται ύποπτοι. Η έρευνα για την ενδεχόμενη συμμετοχή τους συνεχίζεται», δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων του Star ο Αθανάσιος Τάρτης, δικηγόρος της οικογένειας του 23χρονου φαντάρου.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φίλος του Τάκη, φέρεται να έχει εξαφανιστεί λίγες ώρες αφότου χάθηκαν τα ίχνη του 23χρονου. «Γνωρίζω ότι υπάρχει κάποιος ύποπτος δεν μπορώ να σας πω αν είναι από το στρατιωτικό ή το οικείο περιβάλλον, αλλά ξέρω ότι έχει κλείσει τα τηλέφωνα του, έχει χαθεί και ότι οι Αρχές τον ψάχνουν», δήλωσε στο Star ο πατέρας του νεαρού φαντάρου.

Οι Αρχές δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο και σύμφωνα με τις καταθέσεις θεωρούν ότι η άκρη του νήματος βρίσκεται στο στρατόπεδο της Χίου όπου υπηρετούσε ενώ με το ένα από τα δύο πρόσωπα φαίνεται να γνωρίστηκε στον στρατό.

Άλλωστε, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, το σενάριο που υπερισχύει είναι ότι ο Τάκης δεν έχει πέσει στη θάλασσα, αλλά επιβιβάστηκε σε κάποιο όχημα για να βγει από το καράβι και πλέον κρύβεται κάπου.

https://www.dailymotion.com/video/x6oyl0p

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ