Πολιτική

Νέα επίθεση Πάνου Καμμένου στην Ντόρα Μπακογιάννη μέσω Twitter


Νέα επίθεση προς την Ντόρα Μπακογιάννη εξαπέλυσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κ. Πάνος Καμμένος, μέσω στου προσωπικού του λογαριασμού στο twitter. Τα σκάγια πήραν και τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ του κ. Πάνου Καμμένου και της κα Ντόρας Μπακογιάννη, με νέο tweet που ανήρτησε ο κ. Καμμένος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ο κ. Καμμένος αποκάλεσε την κα. Μπακογιάννη "συνταξιούχο πολιτικό" και την κατηγόρησε ότι παρέδωσε τον όρο Μακεδονία, αλλά και για γελοιότητα, ενώ έκανε αιχμηρό σχόλιο για την περίοδο όπου η κα. Μπακογιάννη είχε ιδρύση δικό της κόμμα.

Τα σκάγια πήραν και τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, τον οποίο ο κ. Καμμένος αποκάλεσε ΣΚΑΙ.tr ( στο διαδίκτυο η κατάληξη .tr αφορά ιστοσελίδες της Τουρκίας).

Το επίμαχο tweet:
https://twitter.com/PanosKammenos/status/1017659474528690178?ref_src=twsrc%5Etfw
Αφορμή για αυτήν την νέα επίθεση του κ. Καμμένου φαίνεται να είναι τα όσα ανέφερε η κα. Μπακογιάννη νωρίτερα το πρωί σε συνέντευξη της στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, κατά την οποία αναφέρθηκε στο ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ