Κοινωνία

Νέα ανατροπή στο θρίλερ του φοιτητή στην Κάλυμνο – «Ο θάνατος οφείλεται σε πτώση» (βίντεο)


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου του φοιτητή Νικόλα Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο.

Σύμφωνα με το Star, ο εισαγγελέας αποδίδει τελικά τον θάνατό του σε πτώση και όχι σε εγκληματική ενέργεια, όπως υποστηρίζει η οικογένεια του άτυχου νεαρού.

«Ζητάμε να μην κλείσουν τον φάκελο του… γιατί τον δολοφόνησαν τον Νίκο», λέει με δάκρυα στα μάτια η θεία του στην κάμερα του Star.

«Από την αρχή υπήρχε ένας τοίχος και δεν ξέρουμε το γιατί», λέει ο θείος του.

Είναι η πρώτη αντίδραση της οικογένειας του Νικόλα Χατζηπαύλου στην είδηση ότι ο εισαγγελέας της Κω κλείνει επί της ουσίας την υπόθεση του θανάτου του, καθώς τον αποδίδει σε πτώση.

«Προκαλεί οργή σε όλους μας, να μας πούνε κάτι να κινηθούμε… Δεν υπάρχουν άνθρωποι να μας πουν τι έγινε πραγματικά», τονίζει η θεία του φοιτητή.

Χρειάστηκε να περάσουν εννιά μήνες ώστε να βγει το πόρισμα του εισαγγελέα. Έγιναν τρεις ιατροδικαστικές εκθέσεις, οι οποίες κατέληγαν σε διαφορετικά συμπεράσματα.

«Κάποιοι δε θέλουν να βγει η αλήθεια. Τι συμβαίνει… δε ζητήσαμε κάτι παράλογο»,επισημαίνει ο θείος. Η οικογένεια του άτυχου φοιτητή καταγγέλλει ότι εννιά μήνες τώρα, δεν έχουν καταθέσει άνθρωποι κλειδιά στην υπόθεση.

Το πλήρωμα του ελικοπτέρου που τον έψαχνε έξι ημέρες πάνω από τον βράχο στο νησί, διασώστες που πέρασαν από το σημείο και δεν τον είδαν, αλλά και οιατροδικαστής Φίλιππος Κουτσάφτης που κατέληξε στο ότι ο Νικόλας Χατζηπαύλουείχε βίαιο και ασφυκτικό θάνατο.

«Τι κρύβουν; Πραγματικά έχουμε αγανακτήσει… πού να στηριχτούμε σαν οικογένεια;» κατέληξε η θεία.

Η μητέρα του Νικόλα Χατζηπαύλου αναχώρησε τα ξημερώματα εσπευσμένα και σε κακή ψυχολογική κατάσταση για την Κω. Στόχος της να πάρει τη δικογραφία από τον εισαγγελέα. Η απάντηση που πήρε ήταν ότι ο φάκελος έχει φύγει ήδη για τη Ρόδο στον προϊστάμενο εισαγγελέα. Η οικογένεια του φοιτητή δηλώνει ότι θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα μέσα για να αποδείξει ότι ο Νικόλας δολοφονήθηκε.

https://player.vimeo.com/video/279902369?color=e12624&title=0&byline=0&portrait=0

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...