Αθλητισμός

Μουντιάλ 2018: Ομπρέλα μόνο στον Πούτιν! Έγιναν «παπιά» Μακρόν – Κιτάροβιτς (εικόνες, βίντεο)


Ο ουρανός... άνοιξε στη Μόσχα, κατά τη διάρκεια των απονομών μετά το τέλος του τελικού του Μουντιάλ 2018. Μόνο ο Βλαντίμιρ Πούτιν δεν βράχηκε.

Η Γαλλία κατέκτησε το Μούντιαλ 2018 και για πρώτη φορά στην ιστορία των παγκοσμίων πρωταθλημάτων, η απονομή των μεταλλίων και του τροπαίου έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή.

Οι επίσημοι δεν πτοήθηκαν από την μπόρα και συνέχισαν να δίνουν κανονικά τα μετάλλια στα μέλη των ομάδων. Ο Βλαντίρ Πούτιν ήταν ο μόνος από τα πολιτικά πρόσωπα που δεν βράχηκε, καθώς είχε μία ομπρέλα από πάνω του καθ’ όλη τη διάρκεια της απονομής (στα 25'' του πρώτου βίντεο).

Αντίθετα, οι δύο πολιτικοί ηγέτες της Γαλλίας και της Κροατίας, Εμανουέλ Μακρόν και Κολίντα Γκραμπάρ – Κιτάροβιτς, έγιναν «παπιά». Ο Γάλλος πρόεδρος δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, μιας και βρισκόταν στον έβδομο ουρανό μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ από την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν.

Δείτε φωτογραφίες

https://twitter.com/Iandennisbbc/status/1018549669817999361?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...