Κυβέρνηση

Κρύος ιδρώτας λούζει τον Τσίπρα για την «θερμή» υποδοχή των Θεσσαλονικέων - Τρομοκρατημένος άλλαξε το σημείο συνάντησής του

Την Θεσσαλονίκη, για πρώτη φορά μετά την συμφωνία των Πρεσπών, θα επισκεφθεί αύριο Τετάρτη ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο Α. Τσίπρας θα συμμετέχει στην Τετραμερή Σύνοδο Ελλάδας-Βουλγαρίας-Ρουμανίας-Σερβίας η οποία αναμένεται να ξεκινήσει στις 6το απόγευμα στο ξενοδοχείο Hayatt που βρίσκεται δίπλα από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Ο χώρος του ξενοδοχείου επιλέχθηκε τελικά αντί του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης όπου πραγματοποιήθηκαν οι προηγούμενες διπλωματικές συναντήσεις του Πρωθυπουργού.

Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να αναχωρήσει το βράδυ της ίδιας μέρας καθώς την Πέμπτη στις 12 υπάρχει «μάχη» στην Βουλή και συζήτηση προ ημερήσιας διάταξης σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για το χρέος και την οικονομία μετά από αίτημα του Κ. Μητσοτάκη.

Την ίδια ώρα που θα βρίσκεται ο Αλ. Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί διαδήλωση για τη Μακεδονία και κατά της συμφωνίας των Πρεσπών στο Λευκό Πύργο στις 8.

Ευκαιρία να δει από κοντά την οργή του Ελληνισμού ο Α. Τσίπρας.

Πηγή

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ