Σκοπιανό

Κρητική εταιρία διδάσκει τους τουρίστες την ελληνικότητα της Μακεδονίας

Ο Μανούσος και η Κάλλια Χουρδάκη καλωσορίζουν και ξεναγούν τους επισκέπτες τους, στη μονάδα φυσικών προϊόντων «Βιοάρωμα» και, όπως μας είπαν, «με υπερηφάνεια, τιμώντας το αίμα των εκατοντάδων Κρητών Μακεδονομάχων προγόνων μας, μαθαίνουμε καθημερινά στους εκατοντάδες ξένους επισκέπτες των εγκαταστάσεων της μονάδας μας, μαζί με τα αρώματα της Κρητικής γης και τη μοναδικότητα και ελληνικότητα του αρώματος της Μακεδονίας μας!

Έτσι ώστε να μένει ανεξίτηλα στο μυαλό και στην καρδιά τους ότι η Μακεδονία του Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι μια και είναι Ελληνική! Οι εκδηλώσεις και οι αντιδράσεις τους είναι πραγματικά συγκινητικές.

Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε από δω σε όλους τους συμπατριώτες μας είναι ότι:

«Αν μείνουμε ενωμένοι σαν μια γροθιά, μακριά από πρόσωπα και πράγματα που μας διχάζουν, και σταθεροί στις αξίες, τα ιδανικά, στις παραδόσεις του Γένους μας και στην Ορθόδοξη χριστιανική μας πίστη δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανένα όπως δεν έχουμε φοβηθεί χιλιάδες χρόνια τώρα.»

Από το ΒΙΟΑΡΩΜΑ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...