Κοινωνία

Κραυγή αγωνίας από την μητέρα του 13χρονου αγνοουμένου Δημήτρη-Αρίστου Αλεξόπουλου (βίντεο)

Κραυγή αγωνίας από την μητέρα του 13χρονου Δημήτρη-Αρίστου Αλεξόπουλου τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από το απόγευμα της Δευτέρας όταν το Μάτι χτυπήθηκε από την πύρινη λαίλαπα.

Το ανήλικο αγόρι βρισκόταν στην περιοχή μαζί με τον θείο του, τον παππού και την γιαγιά του και είχε την τελευταία επικοινωνία με την μητέρα του στις έξι το απόγευμα της Δευτέρας. Σύμφωνα με τους γείτονες ο 13χρονος εγκατέλειψε την περιοχή με το αυτοκίνητο του θείου το οποίο εντοπίστηκε άθικτο στο Κόκκινο Λιμανάκι.

“Στην αρχή χαρήκαμε ότι ο αδελφός μου πρόλαβε και έφτασε στο Κόκκινο Λιμανάκι γιατί ήταν ανέπαφο το αυτοκίνητο” όμως από εκείνη τη στιγμή ξεκινά το μαρτύριο της οικογένειας καθώς αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως το αυτοκίνητο το οδηγούσε ένα άτομο που δεν μοιάζει με τον αδελφό της.

Η μητέρα του μικρού Δημήτρη - Αρίστου ζητά την βοήθεια όλων και ελπίζει πως ο γιος της κατάφερε να επιβιώσει από την μανία της φωτιάς και να βρει καταφύγιο στην παραλία.

Μέχρι την Μακρόνησο εκτείνεται η περιοχή έρευνας για ανθρώπους που μπορεί να έχουν παρασυρθεί από τα ισχυρά ρεύματα, μετά την πτώση στην θάλασσα, την ημέρα της φωτιάς.

Δείτε το βίντεο του ALPHA.

https://youtu.be/s6hkdqPPQJc

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ