Κόσμος

Κατάσχεσαν χάπια ecstasy στο σχήμα του κεφαλιού του Τραμπ

Μια αεροπορική εταιρεία, ουρανοξύστες, γραβάτες, κρασιά, φιλέτα: η εμπορική ονομασία «Τραμπ» έχει χρησιμοποιηθεί για την προώθηση εμπορικών αγαθών κάθε είδους, μορφής και γεύσης, όμως η αμερικανική αστυνομία ανακάλυψε πρόσφατα πως ακόμη ένα νέο προϊόν επιδιώκει να εκμεταλλευθεί την εικόνα του αμερικανού προέδρου—χάπια του ναρκωτικού έκσταση.

Η αστυνομία στην Πολιτεία Ιντιάνα κατέσχεσε τον Ιούνιο μικρά δισκία, πορτοκαλί χρώματος, κομμένα σε σχήμα παρόμοιο με εκείνο του κεφαλιού του μεγιστάνα. Στο πίσω μέρος γράφουν «Great Again»· πρόκειται προφανώς για κλείσιμο του ματιού προς τους χρήστες τους, αφού η φράση παραπέμπει στο κεντρικό προεκλογικό σύνθημα του σημερινού ενοίκου του Λευκού Οίκου («Make America Great Again»).

Οι φωτογραφίες των δισκίων του ναρκωτικού, που δόθηκαν στη δημοσιότητα την Παρασκευή από την αστυνομία της Ιντιάνας, προκάλεσαν άφθονες αντιδράσεις στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, αρκετές από τις οποίες είχαν μια γερή δόση μαύρου χιούμορ.

«Σου υπόσχονται τη νιρβάνα, αλλά καταλήγεις να έχεις κατάθλιψη και άδειες τσέπες», σχολίασε κάποιος μέσω Twitter. Ένας δεύτερος προειδοποίησε τους επίδοξους αγοραστές να μείνουν μακριά από αυτά τα χάπια: περιέχουν «ψέματα και μίσος. Άσχημο τριπ, φιλαράκι».

Αρκετοί διακινητές του συγκεκριμένου ναρκωτικού επιλέγουν συχνά πρωτότυπα σχήματα και χρώματα για να προσελκύουν την προσοχή των χρηστών και να εξασφαλίσουν ότι θα τους είναι πιστοί.

Περίπου 5.000 δισκία έκστασης με το σχήμα του κεφαλιού του Ντόναλντ Τραμπ είχαν ήδη κατασχεθεί στη Γερμανία τον Αύγουστο του 2017.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...