Σκοπιανό

Και η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας στο χθεσινό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μας!

Οι κινητοποιήσεις για το Σκοπιανό συνεχίζονται με απώτερο στόχο να ακυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών και να μην προχωρήσουν οι διαδικασίες που προβλέπονται για ένταξη της ΠΓΔΜ σε NATO και Ε.Ε. Χθες (Κυριακή) το απόγευμα ένα ακόμα δυναμικό συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα, αυτή τη φορά από το Κίνημα Εθνικής Άμυνας για την Μακεδονία «Μέγας Αλέξανδρος», όπου χιλιάδες Ελλήνων από πολλά μέρη της χώρας έκαναν το χρέος τους απέναντι στην Πατρίδα!

Στην εν λόγω κινητοποίηση συμμετείχε και η Ιερά Μητρόπολή μας, καθώς, έπειτα από σχετική απόφαση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Αμβροσίου, μισθώθηκε ένα λεωφορείο, το οποίο και μετέφερε δωρεάν 40 άτομα στην Αθήνα και συγκεκριμένα μπροστά από την Βουλή όπου «χτύπησε» για ακόμα μια φορά δυνατά η… καρδιά τής Μακεδονίας μας, η… καρδιά τής Ελλάδος!

Άτομα κάθε ηλικίας αναχώρησαν από το Αίγιο λίγο μετά τις 2μ.μ. για την πρωτεύουσα, όπου ένωσαν τις φωνές τους με χιλιάδων Ελλήνων που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος η οποία… ντύθηκε για ακόμα μια φορά στα «γαλανόλευκα»!

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα το λεωφορείο επέστρεψε στο Αίγιο, με τους συμμετέχοντες να δείχνουν κουρασμένοι, αλλά συνάμα να δηλώνουν και υπερήφανοι για το ότι έδωσαν δυναμικό «παρών» σε μία κινητοποίηση όπου διατράνωσαν πως «Ελλάς σημαίνει Μακεδονία και Μακεδόνες = Έλληνες».
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Πηγή

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ