Κοινωνία

Κάτοικος στο Μάτι: Ο αδελφός μου φιλοξενούσε μια γυναίκα η οποία απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό της (βίντεο)

"Χθες ήταν στο σπίτι τα δύο παιδιά μου, 14 και 16 ετών, ο αδελφός μου και η γυναίκα του, δύο παιδάκια τριών ετών, η μητέρα μου 85 ετών, ζούμε σε αυτό το σπίτι από το 1969. Προσπάθησαν να μπουν σε αυτό το καμένο αυτοκίνητο για να προλάβουν να φύγουν, αλλά είδαν τις φλόγες και έτρεξαν κατέβηκαν τις σκάλες γιατί είναι γκρεμός και θάλασσα. Έμειναν εκεί μέχρι τα μεσάνυχτα βλέποντας από πάνω να καίγεται το σπίτι και τα δέντρα. Εξήντα περίπου άτομα ήταν σε μια μικρή παραλία και ήρθαν φουσκωτά και τους παρέλαβαν" δήλωσε ο Γρηγόρης Ψαλτήρας, στην εκπομπή στο Epsilon, καθώς είδε το σπίτι του να καίγεται.

"Δεν πρόλαβαν τα παιδιά, ούτε οι πιο μεγάλοι να αντιδράσουν καν. Όσοι μπήκαν στα αυτοκίνητά τους μπλοκαρίστηκαν στο δρόμο. Έχουν καεί πέτρινα σπίτια και δεν μπορούσαμε να φανταστούμε τόσο μεγάλη καταστροφή. Έξω από εδώ στα 10 μέτρα υπήρχε μια γυναίκα καμένη. Και από πάνω άλλα τρία άτομα στο δρόμο καμένα. Μόνο στο δικό μας τετράγωνο υπήρχαν τέσσερα άτομα καμένα" τόνισε.

"Προσπάθησαν να μετακινηθούν προς τη θάλασσα, εγκατέλειπαν τα αυτοκίνητα και έτρεχαν προς τη θάλασσα να σωθούν και αυτό ήταν νωρίς το μεσημέρι προς το απόγευμα. Όχι το βράδυ, ο πανικός ήταν τεράστιος" ανέφερε.

"Ο αδελφός μου φιλοξενούσε ένα ζευγάρι και η γυναίκα πέθανε από τη φωτιά. Είναι τραγικό αυτό που σας λέω αυτή τη στιγμή, εγώ δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι τραγικό. Κάηκε μέσα στο αυτοκίνητό της μόνη της, ενώ ο σύζυγός της και το παιδάκι τους πήγαν στη θάλασσα στην παραλία και γλίτωσαν" συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ