Κοινωνία

Κάρπαθος: Συγκινητική κίνηση – Τα 4 αδέρφια πήραν την απόφασή τους μετά τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική!

Τα 4 αδέρφια αποφάσισαν να μην κάτσουν με σταυρωμένα χέρια. Οι φωτιές στην Αττική τους συγκλόνισαν...

Το σπίτι της στην Κάρπαθο, για την φιλοξενία οικογένειας που έχασε το σπίτι της στην φονική φωτιά της Αττικής, προσφέρει οικογένεια ομογενών από την Κάρπαθο. Ειδικότερα, τα αδέλφια Εκμαλιάν, Ζήνα, Γιώργος και Γιάννης, που διαμένουν στο εξωτερικό, με ανάρτησή τους στο facebook, ενημερώνουν ότι το σπίτι είναι διαθέσιμο στην Κάρπαθο για σε όποια οικογένεια το χρειάζεται και για όσο διάστημα απαιτηθεί, με πληρωμένα μάλιστα τα εισιτήρια μετάβασης στο νησί.

Ειδικότερα, η κ. Ζήνα Εκμαλιάν, στην ανάρτησή της αναφέρει τα εξής: «Μετά από συζήτηση με τα αδέρφια μου αποφασίσαμε πως αν κάποια οικογένεια που έχασε το σπίτι τους από την φωτιά θέλει να έρθει να μείνει στο σπίτι μας στην Κάρπαθο για όσο καιρό χρειάζεται. Εμείς βρισκόμαστε στην Αυστραλία και δεν μένει κάποιος εκεί. Γνωρίζω καλά τους συμπατριώτες μου και χωρίς αμφιβολία ξέρω πως εάν αποφασίσει κάποια οικογένεια να έρθει θα τους βοηθήσουν με τρόφιμα, ρούχα και δουλειά.

Όσον αφορά τα αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα προς Κάρπαθο θα τα αναλάβουμε εμείς για την οικογένεια που θα ενδιαφερθεί. Δεν θέλουμε μπράβο ούτε ζητάμε συγχαρητήρια από κανέναν, το μόνο που θέλουμε είναι μια κοινοποίηση έτσι ώστε κάποιος φίλος η γνωστός των ανθρώπων που περάσανε μια τέτοια τραγωδία να το δούνε και να τους το πούνε.

Σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω μηνύματος και θα σας πάρουμε τηλέφωνο εμείς από εδώ να μιλήσουμε για τις λεπτομέρειες. Δεν μπορούμε να φανταστούμε πως νιώθετε, δεν ξέρω σε τι ψυχολογική κατάσταση θα ήμουν αν ζούσα κάτι τέτοιο απλά θέλω να ξέρετε εσείς εκεί έξω πως δεν είστε μόνοι σας. Είσαστε αδέρφια μας και όσο μακριά φαίνεται η σωτηρία και η ηρεμία εύχομαι να είσαστε ψυχικά δυνατοί και ο Θεός να είναι μαζί σας τις δύσκολες αυτές ώρες!».

Να σημειωθεί ότι, όποιοι θέλουν να παραχωρήσουν χώρο για φιλοξενία των πληγέντων, παρακαλούνται να απευθύνονται στα τηλέφωνα 22943-20514 και 22943-20517 στον Δήμο Μαραθώνος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...