Κόσμος

Θρίλερ στην Ινδία: Έντεκα άνθρωποι βρέθηκαν κρεμασμένοι από το ταβάνι σπιτιού

Έντεκα μέλη της ίδιας οικογένειας βρέθηκαν νεκρά σε σπίτι στην πρωτεύουσα της Ινδίας, οι δέκα κρεμασμένοι από το ταβάνι του σπιτιού. Μία γυναίκα περίπου 70 ετών ήταν η μόνη που βρέθηκε να κείτεται στο δάπεδο.

Οι περισσότεροι από τους νεκρούς είχαν δεμένα μάτια και ήταν δεμένοι πισθάγκωνα.

Η υπόθεση περιβάλλεται από πλήρη ασάφεια μέχρι στιγμής, και η αστυνομία, όπως μεταδίδει το BBC, δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Αναφέρει ωστόσο σε ανακοίνωσή της, πως βρήκε και ενδείξεις «μυστικιστικών πρακτικών», κάνοντας λόγο για χειρόγραφα σημειώματα που παρέπεμπαν σε «πνευματικές και μυστικιστικές πρακτικές», με τις οποίες φαίνεται πιθανό να συνδέονται οι φόνοι.

Ωστόσο οι αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας, εξετάζοντας παράλληλα τους γείτονες αλλά και οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Αξιωματούχος δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων πως είναι «πολύ νωρίς» για να πει κανείς τι συνέβη. «Η έρευνα είναι σε εξέλιξη και δεν αποκλείουμε τίποτα» τόνισε.

Η οικογένεια ζούσε στη συνοικία Μπουραρί του Νέου Δελχί εδώ και 20 χρόνια, και η καταγωγής της ήταν από το Ρατζαστάν. Είχε στην ιδιοκτησία της δύο καταστήματα στο ισόγειο του τριώροφου κτιρίου, όπου ήταν και η κατοικία τους.

Το τραγικό θέαμα αντίκρισε ένα γείτονας, που μπήκε την Κυριακή το πρωί για να αγοράσει γάλα.

«Όταν μπήκα στο μαγαζί, όλες οι πόρτες ήταν ανοιχτές και τα πτώματα κρέμονταν από το ταβάνι με τα χέρια τους δεμένα» περιέγραψε.

Μεταξύ των νεκρών είναι δύο αδέλφια, οι γυναίκες τους και τα παιδιά τους και μία ηλικιωμένη γυναίκα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ