Κοινωνία

Θρήνος στη Ρόδο: Πέθανε 11χρονο αγόρι - Είχε χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο

Δεν κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή ένα 11χρονο αγόρι στη Ρόδο μετά από σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι που του προκάλεσε αιμάτωμα.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, μοιραίο στάθηκε για το μικρό αγόρι το παιχνίδι με μια μπάλα ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, στην προσπάθειά του να πιάσει την μπάλα που είχε απομακρυνθεί από το χώρο όπου παιζόταν το παιχνίδι, έπεσε από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι. Όπως γράφει η "Ροδιακή", έπειτα από λίγο όταν άρχισε να αισθάνεται ζαλάδες, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για αξονική τομογραφία, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε αιμάτωμα.

Αμέσως στο ΕΚΑΒ και το νοσοκομείο της Ρόδου σήμανε συναγερμός και ξεκίνησε διαδικασία μεταφοράς του 11χρονου στην Κρήτη. Ωστόσο όταν μεταφέρθηκε εκεί διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχαν τα κατάλληλα μέσα για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα δόθηκε παραπεμπτικό για να ταξιδέψει εκ νέου, αυτή τη φορά στο νοσοκομείο «Παίδων» της Αθήνας.

Εκεί παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, έπειτα από νοσηλεία αρκετών ημερών, άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη το βράδυ, βυθίζοντας στο πένθος τους γονείς, τους συγγενείς, τους φίλους του και ολόκληρη την κοινωνία της Ρόδου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...