Κόσμος

Θρήνος για 18χρονη! Έφυγε από παμπ, πήγε σπίτι και κρεμάστηκε

Συντετριμμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι της 18χρονης Ellie Campbell που έβαλε τέλος στη ζωή της μετά από μια νύχτα έξω με τους φίλους της.

Η 18χρονη, που σπούδαζε ψυχολογία στο Canterbury Christ Church, έβαλε τέλος στη ζωή της στις 26 Ιανουαρίου τα ξημερώματα. Είχε βγει με συμφοιτητές της και πήγαν σε διάφορες παμπ. Γύρω στις 1:30 είπε στους φίλους της πως δεν ένιωθε καλά και έφυγε. Γύρισε στο διαμέρισμά της μετά από μισή περίπου ώρα.

«Είπε ότι δεν ένιωθε πολύ καλά και θα γύριζε στις εστίες. Είχε πιει ένα μοχίτο και τέσσερις διπλές βότκες μέσα στη νύχτα. Φαινόταν λίγο απογοητευμένη. Η Ellie είχε το κινητό μιας φίλης στην τσάντα της. Προσπάθησαν να την καλέσουν. Δεν άκουγαν αν συνδέθηκαν λόγω της φασαρίας στο κλαμπ. Γύριζαν συνήθως μαζί, οπότε αυτό ήταν κάτι ασυνήθιστο. Όταν γύρισε, αγκάλιασε τον φρουρό στις εστίες και όταν πήγε στο δωμάτιο έβαλε τέλος στη ζωή της» τόνισε ο επικεφαλής των ερευνών.

Τη βρήκαν κρεμασμένη

Όταν γύρισε η φίλη της, χτύπησε την πόρτα αλλά δεν άνοιξε κανείς. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Κάλεσε τον φρουρό και μπήκαν στο δωμάτιο όπου βρήκαν την Ellie κρεμασμένη στο μπάνιο. Ήταν σε κρίσιμη κατάσταση και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο William Harvey Hospital στο Ashford.

Η εγκεφαλική της λειτουργία δεν ήταν συμβατή με τη ζωή και πήραν την απόφαση να τη βγάλουν από το μηχάνημα υποστήριξης ζωής. Κηρύχθηκε νεκρή λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου.

«Δεν υπήρχε σημείωμα και καμία ένδειξη ότι σκεφτόταν να αυτοκτονήσει. Η διάθεσή της είχε αλλάξει και από χαρούμενη φαινόταν σκοτεινή. Αλλά δεν είμαι σε θέση να ορίσω γιατί έβαλε τέλος στη ζωή της. Είναι συνταρακτικό. Η υπόθεση είναι ασυνήθιστη. Έκανε φίλους πολύ εύκολα και είχε πολύ καλές σχέσεις. Ένιωθε ότι μπορούσε να μιλήσει για οτιδήποτε της συμβαίνει» υπογράμμισε ο επικεφαλής των ερευνών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...