Κοινωνία

Θρήνος για τα δύο κοριτσάκια στο χωριό της μητέρας τους στην Ευρυτανία – «Είμαστε συγκλονισμένοι» (βίντεο)


Όλη η Ελλάδα κλαίει για τα δύο αγγελούδια. Τις δύο δίδυμες ψυχούλες, που όπως έγινε γνωστό χθες βράδυ, ταξιδεύουν πλέον στον ουρανό... Έφυγαν για τον παράδεισο, στην αγκαλιά των παππούδων τους, στο οικόπεδο του θανάτου, στο Μάτι.

Για την 9χρονη Σοφία και την δίδυμη αδερφούλα της Βασιλική, θρηνεί από χθες η Ιτέα Ραπτοπούλου στην Ευρυτανία, από όπου κατάγεται η χαροκαμένη μητέρα τους. Τα κοριτσάκια περνούσαν εκεί τις μέρες τους πολλά καλοκαίρια και ο κόσμος, δεν έχει λόγια για να περιγράψει την οδύνη του θανάτου.

«Ερχόντουσαν μαζί με τα παιδάκια, τα καλοκαίρια, εδώ στο χωριό. Από χθες το βράδυ που το μάθαμε, ότι ήταν μαζί με τους παππούδες τους εκεί στο χωράφι, είμαστε συγκλονισμένοι. Ο πατέρας της μητέρας ήταν εδώ, κατέβηκε Αθήνα για λίγο και θα ξαναρχόταν τον Αύγουστο. Τώρα, μετά από αυτό… » είπε στο tvstar ένας κάτοικος της περιοχής.

«Είναι συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία, από όπου είναι η μητέρα των κοριτσιών. Ο παππούς των κοριτσιών, το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου κατοικούσε εδώ και πριν από ένα χρόνο έχασε και την σύζυγό του. Τα κοριτσάκια έρχονταν στο χωριό με την μητέρα τους. Ήταν μια πολύ αγαπητή και εξαιρετική οικογένεια. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια. Θα είμαστε δίπλα τους με όποιον τρόπο χρειαστεί», είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αγράφων, Θεόδωρος Μπαμπαλής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ